2777
2789
عنوان

شوهر شمام شلوار تنگ میپوشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 42 پست
شوهرمن نمیپوشه .۱بار کلا پوشید هی بهش گفتم ....ضایعه میزنه بیرون الان اصلا نمیپوشه

خدا خیرش بده

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده..یه موقعی مد بود که همون موقع هم خیلی ضایع بود

اره واقعا

این تو همون دوره گیر کرده شانس من

من همیشه خودم براش انتخاب میکنم خودش بلد نیس زیاد اونم چسپ انتخاب میکنه اگه بزارم

چه خوب عزیزم

شوهر من انقد ادعاش میشه و تو لباسای من تخصصی نظر میده که هر بوتیکی میریم میخندن بهش🤦🏼‍♀️

اینجور شلوارا طورین که طرف بشینه رو زمین یا خم بشه کل عقبش میاد جلوی چشم مردم.

واقعا بده

حتی سر پا هم واسته جلوش بد دیده میشه

شوهرمن درب دردنبال شلوارگشاد هست میگه دمپا شلوار نباید تنگ باشه ک بیفته روکفشم دیگه وقتی پیدامیکنه چ ...

اره اصلا شلوار راسته و بگ خیلی قشنگ تره اتفاقا

واسه ما خانوما هم شلوار چسب از مد افتاده دیگه چه برسه به مردا

یه زمانی مد بودایشون تو همون دوره مونده الان یا اندازه میپوشن یا گشاد.بهش بگو بیرون نگاه کک مردها چه ...

اره واقعا اینم راهکار خوبیه عزیزم مرسی♥️

اره دیگ وقت نمیکنه خودش شلوار تنگ بخره شلوارایی که من براش خریدمو میپوشه 😂

چه خوب😂

دمت گرم خانوم باهوش چه کار خوبی کردی😍♥️

انقد سخت پسند و لجبازه که عمرا بپوشه🥲

ای بابا 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خود آدم باید رعایت کنه بله منم شلوار جین میپوشم اما شلواری که باهاش راحت باشم و اذیت نکنه و البته اون تنگی که چسبوووون باشه بدم میاد و روم نمیشه بپوشم.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹