2821
2789

من اکسم برگشت چند شب پیش یکم باهاش حرف زدم ولی فهمیدم کاراش هی تو ذهنمه و نمیتونم کنار بیام دوباره خودم رابطه رو تموم کردم ولی دلم براش تنگه از بس بهم احترام میزاشت یچیزی بگید دل تنگ اون روانی نشم

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آدم دلتنگ ک میشه چاره ای نیس

خیانتش و بیاد بیار شاید نفرتت باعث شد کمتر دلتنگ بشی

میدونی درد چیه اینکه تو کل شهر باهاش خاطره داشته باشی و نتونی راحت پاتو بیرون بذاری

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

خدایا چرا یه ذره واسه خودتون ارزش قائل نیستید تف کن تو صورتش مرتیکه رفته دوراشو زده ...

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

آدم دلتنگ ک میشه چاره ای نیسخیانتش و بیاد بیار شاید نفرتت باعث شد کمتر دلتنگ بشیمیدونی درد چیه اینکه ...

مجازی بودیم از نزدیک ندیدم همو مجازی ه خیانت کرو با یه دختر مجازی دیگه

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

این برگشته میخواد جبران کنه منم فقط قصدم اینه عشق و حال کنم باهاش بعد با یکی همسطح خودم ازدواج میکنم ,چون قبلا هزار بار فرصت دادم ادم نسددیگه مهم نیس برام تازه این سژحش ابدا ب ما نمیخوره

خیانت بخشش نداره چه اکس باشه چه شوهر چه هر شخص دیگه ای

زنی ک خیانت جنسی شوهرشو بارها و بارها میبخشه و باز هی میگه عاشقتم ب شوهرش و میگه بدون تو میمیرم و تو خوبی و زنه تورو اغفال کرده و میدونه شوهرش عاشق زنه س بنظرت این زن عاشقه واقعا یا بخاطره بچه هاش داره تحمل میکنه؟؟ 

دوستمه و من سر این حماقتاش باهاش قطع رابطه کردم 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792