2777
2789
عنوان

رفتم سیزده پرومکس خریدم

110 بازدید | 8 پست

یکی از هدفام این بود که هر وقت اون مقدار مد نظرم پس انداز کردم یه آیفون برای خودم بخرم

گوشی الانم a52 امسال ۴ امین سالیه که دارمش و هیچ مشکلی باهاش ندارم،حتی خط و خشم نداره

کلا آدم گوشی بازی نیستم یکی میخرم و مدت ها نگه میدارم

الان رفتم برای اینکه هدفم و تیک بزنم خریدمش

حسم یجور بی حسی و بی حوصلگیه

در این حد که حسش نیست جعبه اش و باز کنم

باید ببرم براش لوازم و اپل آیدی هم بگیرم

فکر میکردم منم مثله مردم از باز کردنش با ذوق فیلم بگیرم و...

سر موضاعات این چنینی حالا نه صرفا گوشی،کلا چیزی که دوست داشتید،خونه،ماشین،طلا و... اینجوری شدید تا بحال؟

نمیدونم خسته ام،خوابم میاد مشکلم چیه

دلم میخواد زود تر ذوقش و کنم 

واقعا از دست خودم عصبیم که بی حوصله ام

🌸🌸

نمیدونم منم به بعضی چیزایی که میخواستم رسیدم ولی فکر کنم آدم واسه هرچیز به موقع خودش ذوق داره وقتی از اون تایم میگذره و بعد از یه زمان دیگه بهش میرسی ذوقشو نداری دیگه اونطوری که قبلا داشتی 

منم اینجوریم سر همه چی سندمو وقتی پست اورد گذاشتم تو کشو چن روز بعد باز کردم

گوشی رو گذاشتم تو کشو یه هفته بعد همسرم بازش کرد

حقوقمو میریزن میمونه تو کارتم ده روز بعد جابجا میکنم و...

دل زده شدم به اون چیزی که میخواستم نرسیدم 

برای اینایی که دارمم زیااااد زحمت کشیدم اما همه چی از چشم افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم سر همه چی سندمو وقتی پست اورد گذاشتم تو کشو چن روز بعد باز کردمگوشی رو گذاشتم تو کشو یه ...

منم میگم اون چیزی رو که میخواستیم تو اون موقعی که باید نداشتیم بعدا از اون وقتی به دست میاد دیگه ذوقی نداره 

نمیدونم منم به بعضی چیزایی که میخواستم رسیدم ولی فکر کنم آدم واسه هرچیز به موقع خودش ذوق داره وقتی ا ...

آره یه همچین چیزی

قبل خریدش ذوق داشتم ها

میخواستم زودتر اینکه به هدفم رسیدم و ثبت کنم

ولی الان چه مرگمه!

کلی هم تحقیق کردم که با توجه به استفاده ام کدوم مدل و بخرم که گرونم نباشه خیلی

ولی رسما بگم پنچرم الان

میگم بخوابم بیدار شم شاید درست شه

🌸🌸

منم اینجوریم سر همه چی سندمو وقتی پست اورد گذاشتم تو کشو چن روز بعد باز کردمگوشی رو گذاشتم تو کشو یه ...

آفرین منم خییییلی زحمت کشیدم

همینجوری زنگ زدم مامانم گفتم پول لازم دارم میخوام گوشی بخرم گفت نداریم واقعا قرض دادیم به این و اون

من پولم کامل بود خواستم جوابشونو بشنوم فقط

گفتم یادتون باشه هر وقت نوبت من شد نداشتین ها

گفت تو مستقلی مامان من خیالم ازت راحته☹️

🌸🌸

عزیزم، به نظر میاد که حالت به خاطر خستگی و فشارهای روحی است. گاهی وقتی طولانی‌مدت به چیزی فکر می‌کنیم یا هدفی برای خودمون تعیین می‌کنیم، وقتی به اون می‌رسیم، به جای هیجان، احساس بی‌حسی می‌کنیم. این ممکنه بخاطر فشار روانی یا بی‌حوصلگی باشه که از استرس یا خستگی ناشی میشه. مهم اینه که به خودت استراحت بدی و بدون فشار از تجربه جدیدت لذت ببری. خیلی طبیعی هست که این حس رو داشته باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!