2777
2789

؟؟

من روی استخون ترقوه م دراومده ،دیرکز رفتم دکتر گفت بی خطره ،ولی محض احتیاط برو سونو

دست زدنی دردمیکنه، بیشتر ازنظرظاهری اذیتم😩 مشخصه اخه

تجربشو داشتین؟ میشه خودبه خود بره؟

بله من کف سرم دارم 

و خاله م دقیقا روی استخوان ترقوه به خاطر ظاهرش و بیش از حد بزرگ شدنش عمل کرد ولی عملش ساده و بی خطر بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من کف سرم دارم و خاله م دقیقا روی استخوان ترقوه به خاطر ظاهرش و بیش از حد بزرگ شدنش عمل کرد ولی ...

یعنی خودبه خود نمیره؟

کی عمل کرد؟ چه دکتری عمل کرد بستری هم شد؟ بابیهوشیه؟

اینو ی ساعت دیگه بزن الان وقت ناهار خدایی زمان وعده ها غذایی تاپیکا این مدلی نزنید

خب عزیز من از عنوان تایپیک مشخصه که کسی که در حال غذا خوردن وارد نشه یا نخونه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب عزیز من از عنوان تایپیک مشخصه که کسی که در حال غذا خوردن وارد نشه یا نخونه

بله درسته ولی دوبار تاپیک زدن همون عنوانشو خوندم متوجه شدم جریان چیه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

یعنی خودبه خود نمیره؟کی عمل کرد؟ چه دکتری عمل کرد بستری هم شد؟ بابیهوشیه؟

نه فکر نمی‌کنم بره 

جراحی عمومی عمل کرد 

آره با بی هوشی بود ولی عملش آسون بود همون روز هم مرخص شد اصلا بستری نشد همون روز هم سرپا شد 

ولی شاید از شما متفاوت باشه عزیزم و نیازی به عمل نداشته باشه