2777
2789
عنوان

چرا هفته ششم اینطوریه

336 بازدید | 23 پست

تبادل نطر اکثر دوستان رو خوندم همه هفته ششم مشکل دارن چرا آخه؟؟

منم هفته ششم هستم قلب تشکیل نشده و نگرانم در حالیکه تو اکثر متنهای پزشکی نوشته هفته 6 قلب تشکیل میشه منم فقط ساک حاملگی داشتم اما دکترم خیلی بهم ارامش داد و گفت باید صبر کنی اما این متنهای اینترنت آدمو نگران میکنه گاهی هم دردی شبیه درد پری زیر دلم حس میکنم میترسم نکنه پری شده باشم اما میرم میبینم هیچی نیست علائم بارداری هم ندارم و اولین روز آخرین پری ام 21 آذر بوده

کسی هست این مشکلات رو داشته باشه و یا قبلا بوده که قلب جنینش تشکیل شده باشه خیلی سختمه بخوام دوهفته منتظر باشم تا هفته 8 بشم دیر میگذره برام یهو زیر دلم تیر میکشه نگرانم

یعنی صدای قلب کوچیکشو خواهم شنید؟

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد منم داشتم تا دو ماه

هر دو بارداریم

همش فکر میکردم دارم پریود میشم

زودتر از ۸ هفته نباید بری برای سونوی قلب

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من دوبار بارداری داشتم هر دوبار بالای هفته هفت بودم ک ضربان قلب شنیدم

اصلا نگران نباش.تازه هفته هفتم با سونو واژینال شنیدم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

دکترت زود سونو نوشته 

دکترا وقتی میگن هفته شیش یعنی در واقعا هفته چهارم چون جنین دو هفته بعد از پریود تشکیل میشه ولی اونا از اولین روز پریود حساب میکنن.  

وقتی تو نت نوشته شش هفته منظور هشت هفتس پس نگران نباش.من هفت هفته و چهار روز رفتم تشکیل شده بود 

🤩
برا علایم بارداری که زوده تو نتم نرو سرچ کن  به حرف دکترت فقط گوش کن☺

مرسی آره بنظرم حرفت درسته دیگه فقط حرف دکترم رو گوش میدم اینطوری عصبی میشم

دکترت زود سونو نوشته  دکترا وقتی میگن هفته شیش یعنی در واقعا هفته چهارم چون جنین دو هفته بعد ا ...

وای مرسی که خیالمو راحت کردی راست میگیا

نگران نباش من اوایل هفته شیش رفتم حتی ساکم ندید ...پیش میاد گاهی استرس نداشته باش 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نه عزيزم هفته ششم زوده  هفته هفتم هم بعضي ها هنوز تشكيل نشده ولي هفته هشت مطمعنه شما زود رفت ...

آره زود بود اما دکتر بخاطر قلب سونو نگرفت خواست سن رو تخمین بزنه