2777
2789
عنوان

چرا هفته ششم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست
عزیزم اگه جنین تشکیل نشده باشه،یا بارداریت پوچ باشه، خودش طبیعی دفع میشه

واقعا؟؟؟

منم 6 هفته و سه روزم .....جز درد سینه علایمی ندارم..دو شب تهوع خیلی خفیفی گرفتم که تموم شد رفت....

دکترم گفته نزدیک 8 هفته برم سونو

انقده میترسم....

اگه پوچ باشه چند هفتگش میفته به خونریزی؟

خدایا لطفا بهم آرامش بده و نی نی هام رو بسلامت بذار تو بقلم.😍😍😍🙏🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟ منم 6 هفته و سه روزم .....جز درد سینه علایمی ندارم..دو شب تهوع خیلی خفیفی گرفتم که تم ...

آخی تقریبا مثل هم هستیم

این تیرهای ناگهانی زیر شکمم داره هی زیاد میشه منم سینه هام خیلی درد میکنه

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
واقعا؟؟؟ منم 6 هفته و سه روزم .....جز درد سینه علایمی ندارم..دو شب تهوع خیلی خفیفی گرفتم که تم ...

اگه بارداری پوچ باشه، تو سونوی ۶هفته پیداس، ولی بازم دکتر یه سونو توی ۸هفته میده که اگه جنین باشه تشکیل شده  حتما، ولی اگه پوچ باشه، درد مثل درد پریودی میگیری و لکه های قهوه ای میبینی، که علایم سقط....

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
اگه بارداری پوچ باشه، تو سونوی ۶هفته پیداس، ولی بازم دکتر یه سونو توی ۸هفته میده که اگه جنین باشه تش ...

هفته 5 رفتم ساک رو دید
گفته حدود 8 هفته بیا سونو....

الان برم استرس میگیرم میذارم همون 10 روز دیگه میرم....

برامون دعا کنید بچه ها

خدایا لطفا بهم آرامش بده و نی نی هام رو بسلامت بذار تو بقلم.😍😍😍🙏🙏🙏 
هفته 5 رفتم ساک رو دید گفته حدود 8 هفته بیا سونو.... الان برم استرس میگیرم میذارم همون 10 روز دیگه ...

ان شاالله هرچی به صلاحته

خداهم یه نی نی سالم بهت بده

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
نگران نباش من اوایل هفته شیش رفتم حتی ساکم ندید ...پیش میاد گاهی استرس نداشته باش 

عزیزم خوش بحالت حدود 12 هفته دیگه بغلش میکنی مبارکه  

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
عزیزم خوش بحالت حدود 12 هفته دیگه بغلش میکنی مبارکه    

سلامت باشی گلم انشالله خودتم تا چشم هم بزنی میگذره هرچند سختیای خودشو داره الان... ولی شوق بغل کردنش آدمو قوی میکنه منم وقتی اوایلش بودم تیکرای بچه هارو میدیدم میگفتم خوش بحالتون 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧