2777
2789
عنوان

بی بی چک

157 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام بچه ها من شدیدا تهوع دارم ۲ روز از پریودم گذشته بی بی گذاشتم منفی بود به نظرتون اگه باردار باشم زمانش به قدری گذشته که برم ازمایش خون معلوم شه من خیلی حالت تهوع دارم😭😭😭بعد اینکهه بی بی چک بین مثبت و منفی باشه معنی ش چیه؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه و نیمم بود بیبی چک منفی میزد بعد رفتم ازمایش خون بتام کمی پایین بود.که هفته بعدش رفت بالات ...

یعنی چقد بعده پری رفتی آزمایش؟ 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
یعنی چی بین مثبت و منفی؟

علامتش وسط tو cمیاد

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
سلام عزیزم زوده من ۳ روز گذشته بود رفتم نشون نداد گفتن باید ۸ تا ۱۰ روز بگذره بیای 

وای دیکه دارم میمیرم  😭😭😭

من یک ماه و نیمم بود بیبی چک منفی میزد بعد رفتم ازمایش خون بتام کمی پایین بود.که هفته بعدش رفت بالات ...

بعد علایم داشتین؟؟

سه روز از پری گذشته بیبی چک که باید مثبت باشه  اگه باردار باشین.

تمام علایم رو دارم بهم میگن لقلح دیر گرفته اینطور میشه

در کل آگه ی خط باشه منفیه 

اخه چند روز پیش اول دو خط بود بعد منفی شد

تمام علایم رو دارم بهم میگن لقلح دیر گرفته اینطور میشه

شاید .من دیروز بعد ۵ روز ازتخمک گذاری بی بی گذاشتم منفی بود کلا بهم ریختم .بنظر من مراقب خودت باش و حالا حالاها چک نکن تا ی ۶ -۷ روز بگذره خودتو سرگرم کن .چون هی بخوایم تست کنیم کلا استرس میگیریم و خوب نیست

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو