2777
2789

کلا جوابشو ندم دیگه؟

یا بگم بیاد امروز بریم صحبت کنیم حضوری

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بدون هیچ حرفی از همه جا بلاک کن😐

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا همه چیو تمام کن 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مشکل چیه که سریع پیشنهاد کات داده؟

برگشت گف من نمیخام تو اذیت بشی خوشبختیتو میخام ما کلی تفاوت داریم و اینا

ولی من اینجوری نمیتونم واقن انقد گریه کردم دیشب داشتم میمردم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بدون هیچ حرفی از همه جا بلاک کن😐

اخه اینجوری میشینم خودمم گریه میکتم

بستگی داره سره چی باشه..

شاید واقعا مقصر باشی ما از چیزی خبر نداریم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

برگشت گف من نمیخام تو اذیت بشی خوشبختیتو میخام ما کلی تفاوت داریم و ایناولی من اینجوری نمیتونم واقن ...

اوووو اگه اینجوریه که سریع کات کن 

بخدا که داره زر مفت میزنه

مطمعن باش دوست نداره 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤