2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

سه ساله درگیره این پروسه ام رفتم کارهای آی وی اف انجام دادم چقدر وقت چقدر هزینه چقدر درد اصلا نگم بعدش کلا سه تا جنین برام تشکیل شد دوتاش نامعلوم بود جنسیتش فقط یه پسر 

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

بفرما

بعد موقع انتقال که شد  دکترم گفت رحمت آماده نیست باز کلی آمپول و قرص برام نوشت و گفت سه ماه بعد اینا ک استفاده کردی بیا از قضا همون روز یکی از خانم هایی رو دیدم که شرایطمون مشابه بود من دوتا دختر داشتم ودوبار سزارین شده بودم ایشون هم دقیقا همین طور بودن وبرای قبل انتقال هم همون آمپول و قرصا که دکتر برا من تجویز کرده بود برا اونم تجویز کرده بود و بعد از سه ماه رفته بود برای انتقال وگفت وقتی آزمایش بارداری داده اصلا باردار نبوده با این تفاوت که اون خانم هفت تا جنین پسر داشت من فقط یه دونه من اون موقع خیلی گریه کردم زنگ زدم به شوهرم گفتم من دیگه تحمل ندارم دوباره این همه آمپول و دارو گفت بیا خونه ولش کن یه کاریش میکنیم

بعد که اومدم خونه رفتم تو نت و یه مامای آنلاین گرفتم که بهم برنامه غذایی و کلی راه کار داد من داشتم رژیم رو رعایت میکردم که دیدم همون ماه نشدم با خیال اینکه بهخاطر داروهای هورمونی که قبل انتقال استفاده میکردم وهورمون هام به هم ریخته بعد از بیست روز عقب انداختن پ شدم اما مثل همیشه نبود مقدار و روزش خیلی کم بود بعد دیدم صبحا که بلند میشم تهوع دارم با این که اصلا به خودم شک نداشتم رفتم آزمایش خون و بله دیدم باردارم

اها پس یعنی کسایی هم ک مشکل ندارن رو امپول و دارو تجویز میکنن ؟هزینش چقدر شد عزیزم؟

بله عزیزم آمپول میزنن که تخمدانها بیشتر تخمک بسازن من از اون موقع کیست تخمدان درآوردم و الان همیشه زیر شکمم درد میکنه وتیر میکشه من سالم سالم بودم دوتا بارداری قبلیم رو ناخواسته و به یه بار خطا تو جلو گیری باردارشدم 

هزینش برای من تقریبا 120 تومن شد من دقیق حساب نکردم چون چندسال بود میرفتم نمیدونم دقیقا چقدر شد 

اها پس یعنی کسایی هم ک مشکل ندارن رو امپول و دارو تجویز میکنن ؟هزینش چقدر شد عزیزم؟

تمام آمپول هارو من آزاد میگرفتم دونه ای یه ملیون تومن درصورتی که کسایی که مشکل نازایی داشتن میگرفتن دونه ای زیر صد هراز تومن میگن تعیین جنسیت مثل عملهای زیبایی هست همه چیزش آزاده ولی برا کسایی که بچه ندارن و مشکل دارن خیلی کمتر میشه من تقریبا 30 ملیون شد داروهایی که استفاده میکردیم ۶۶ملیون پانکچر و تعیین جنسیت 

یه عمل هیستروسکوپی انجام دادم شد 8تومن یه آزمایش خون هورمونی انجام دادم چون آزاد بود شد چهار تومن آزمایشهای اسپرم هم هر بار یه تومن میشد این قیمت های پارساله الان حتما بیشتر شده باز یه عکس رنگی رحم گرفتم