2777
2789

توتاپیک های قبلیم هست باهاش سر این که از یه بلاگر خانوم تعریف میکرد کات کردم الان برگشته میگه من برگردم شما اگر باشید میبخشید همچین چیزی رو؟خیلی عذاب کشیدم سر این کارش هنوز هم بهش فکر میکنم داغون میشم حس خیانت بهم میده حتی باهام بحث میکرد و از اون طر۴داری میکرد انگار میشناستش

چند وقته کات کردین؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم به عقب برنمیگرده تو زندگیش من برگشتم تهش پوچه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یعنی چی تعریف از بلاگر خانوم؟

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

نزدیک دوماه

هیچکس دقیقا نمیدونه چی بین شما گذشته

فقط خودت میتونی تصمیم بگیری

برگشت خیلی وقتا اشتباهه و خیلی وقتا درست

بستگی داره به شرایطت

ایا این ۲ماه که نبود احساس میکردی یه حامی رو از دست دادی؟

وقتی باهم توی رابطه بودین دقیقا چی بهت اضافه میکرد؟ ایا باعث میشد حس بهتری به خودت داشته باشی؟ ایا از نظر عاطفی و روانی و مالی حمایتت میکرد؟ فکر میکنی فردی بهتر از اون وارد زندگیت بشه؟

واقعا حسش علاقه بود یا هوس و سو استفاده؟

برگردین بازم قراره رنج بکشی یا قراره اتفاقات خوبی بیفته بنظرت؟

ایا تحمل اینو داری بازم کات کنین و دوباره این پروسه تکرار بشه و بازم عذاب بکشی؟

به این سوالات توی ذهنت جواب بده و ببین برگشت ارزششو داره یا خیر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵