2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هویج گوشت مرغ سبزی عدس رشته سوپی داری ؟

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

آب مرغ جو پرک هویج سیب زمینی بزار فشنگ ی ساعتی حلیم بندازه بعد رب و کره و ابلیمو بریز یه چند تا حوش ک زد سوپ شما آماده خست دیشب درست کرده بودم عالی بود

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

خب مرغ بزار با عدس وهویج نگینی شده بپزه بعدش سبزیو اضاف کن ی ربع قبل اینک برش بخورین رشته رو اضاف کن بعد اینک پخت میتونین نوش جان کنین با لیموی تازه چون برای سرما خوردگی خوبه

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

عزیزم من سوپ جو همیشه این مدلی درست میکنم عالیه دقیقا مثل سوپ رستورانا میشه

جو پرک.     1 پیمانه

پیاز.    1 عدد

گوجه فرنگی. 3 عدد

هویج.  1 تا 2 عدد متوسط

مرغ.     هرچقد دوس دارین

جعفری تازه

نمک و زردچوبه

همه مواد باهم تو قابلمه میریزم....هویج و گوجه و پیاز درسته میندازم روشم اب میزارم بپزه بعد یکساعت ک پخته شد هویج و گوجه و پیاز از تو سوپ در میارم تو غذاساز میریزم کاملا میکس بشه بعد به سوپ اضافه میکنم...اگه دوس داشتین با گوشتکوب هم میتونی کاملا له کنی....

بعد مرغمو که پخته ریش ریش میکنم تو سوپ و یک قاشق رب برای خوشرنگ شدن سوپ میزنم نیم ساعت اخر هم جعفری تازه به سوپ اضافه میکنم عااالی میشه

😍😍😍من سوپام همه دوست دارن

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...