2777
2789

دو روز پیش که ۳۳هفته و۵روز بودم رفتم بهداشت گفت سر بچه اومده تو لگن الان دو روزه اصلا تکون نمی‌خورم جز برای رفتن به توالت،ولی خیلی نگرانم میترسم از زایمان زودرس 

وقتی بیاد تو لگن زایمان ممکنه چندهفته بعد باشه؟

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۳۴ دیگه بچه کامله از چی می‌ترسی یه آمپول هست واسه ریه اونو میزنن تمامه دیگه

اصبا آمادگی ندارم برای زایمان میخواستم هفته های آخر پیاده روی بکنم چون از اولش استراحت مطلق بودم وپروژسترون مصرف کردم واینکه میگن وقتی بچه زودتر به دنیا میاد خیلی از سلول های مغزی میمیرن ودیگه رشد نمیکنن

اصبا آمادگی ندارم برای زایمان میخواستم هفته های آخر پیاده روی بکنم چون از اولش استراحت مطلق بودم وپر ...

اصلا*

دیگه پیاده روی نمیخواد بچه خودش اومده تو لگن باید خودتو وفق بدی با شرایط خیره حتما

اره دیگه چه میشه کرد فقط خداکنه سالم وسلامت بیاد

شما چندهفته بچه میومد تو لگنتون؟

اصبا آمادگی ندارم برای زایمان میخواستم هفته های آخر پیاده روی بکنم چون از اولش استراحت مطلق بودم وپر ...

این همه استرس چیه برا خودت آماده میکنی.

بجاش ساک بیمارستان رو آماده کن،زایمانم میکنی دیگه.

با درمانگاه و دکترت مرتب در ارتباط باش

این همه استرس چیه برا خودت آماده میکنی.بجاش ساک بیمارستان رو آماده کن،زایمانم میکنی دیگه.با درمانگاه ...

اماده کردم عزیزم 

باشه ممنون ۲اردیبهشت میرم دکتر فعلا نیست

انشالله سالمه نترس من سز آرین شدم ولی من شرایطم بدتر بود سر کلاژ بودم بچه پایین بود استراحت مطلق

عزیزم خداحفظش کنه برات

منم از اول تاالان استراحت مطلق بودم نمیدونم چجوری رفته پایین😅