2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 395 پست
من زنجانم ...چجوریه درمان سوراخ قلب؟

لیست درمانگرای زنجان رو میفرستم براتون 

درمانش قرص خون هست شبها خورده میشه مقدارش هم با توجه به سن بچه هست، بعضی درمانگرا ممکنه درکنار این دارو یسری دستورات مکمل دیگم بدن 

با چند درمانگر مشورت کنین اما  داروی قرص خون (شبت) حتما مصرف بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنجانم ...چجوریه درمان سوراخ قلب؟

با هر درمانگری که صلاح میدونین میتونین مشورت کنین حتی اگه شهر خودتونم نباشه ولی بین درمانگرای شهرتون از یک درمانگرای مجرب که قبلا برا یکی از همشهریاتون پرسیدم سیدهادی موسوی زنجانی رو معرفی کردن اسمشون تو لیست هست

همدان و کرمانشاه ندارن سیسی ؟بهترینش کدوم شهر ایرانه که آنلاین مشاوره بگیرم؟

بله همدان و کرمانشاه هم هست عکس میفرستم

تمام شهرا چند درمانگر داره من فقط یه تعداد محدود تعریفشون شنیدم

مشهد اقای مشکوری و اقای محمدعلی تبریزیان

تهران استاد علیزاده و دکتر اراسته(پزشک)

اصفهان حاج اقا باقری

قم حاج اقا باقری

بندرعباس خانم بهرامیان 

یه شهر دیگه اسمش یادم نیست اقای نظرپور 

بله همدان و کرمانشاه هم هست عکس میفرستمتمام شهرا چند درمانگر داره من فقط یه تعداد محدود تعریفشون شنی ...

مرسی قشنگمممم همه جای ایران باشه مهم نیست فقط آنلاین مشاوره بده و ترجیحا پزشک باشه و با مهارت خودت کدوم رو پیشنهاد میدی به همون زنگ بزنم مخصوصا اصلاح مزاج هم بلد باشه

مرسی قشنگمممم همه جای ایران باشه مهم نیست فقط آنلاین مشاوره بده و ترجیحا پزشک باشه و با مهارت خودت ک ...

خواهش میکنم

شهرای دیگه نمیدونم اما تهران تو لیست نماینده ها دیدم چند پزشک درمانگر طب اسلامی هم هستن من فقط دکتر اراسته رو میشناسم ایشون انلاین هم ویزیت میکنن فرم مزاج شناسی هم میفرستن 

اینجا لینک ارسال نمیشه درخواست دوستی بده لینک کانالشون بفرستم به ادمین پیام بده برا نوبت دهی هزینه ویزیت فکرکنم ۸۰ هزار واریز کردی شماره دکتر اراسته رو بهت میده با یه کد که میفرستی برا دکتر و مشکلتو میگی بعد که نسخه رو دادن میتونین از نمایندگی های شهرتون دارو تهیه کنین یا بگین از تهران پست کنن هرجور خودتون صلاح میدونین 

خواهش میکنم،موفق باشی

سلام شبتون بخیر..شوهر من 37سالشه از 15سالگی سنگ کلیه داره..خیلی تو این سالها زجر کشیده چند بار سنگ شکن کرده...ما ده ساله ازدواج کردیم اوایل از بعضی داروهای گیاهی مثل بومادران استفاده میکرد ولی تأثیری نداشت تا این که به لطف خدا با داروهای طب اسلامی دکتر تبریزیان آشنا شد خدا شاهده سنگایی که با عمل فقط خارج میشن رو با داروهای دکتر تبریزیان سالم دفع کرد..سنگ 10میل 17میل و تو این اندازه ها زیاد انداخته....البته داروها رو از مراکز طب اسلامی تهیه کردن که شاگرد دکتر تبریزیان به حساب میان...معجزه خداست که بدون درد و فقط با کمی سوزش سنگای بالای یک سانت میندازه..قبل آشنایی با این داروها با تکون خوردن ریز ترین سنگش تا حد مرگ میرفت

سلام شبتون بخیر..شوهر من 37سالشه از 15سالگی سنگ کلیه داره..خیلی تو این سالها زجر کشیده چند بار سنگ ش ...

سلام ممنون شب شماهم بخیر،

ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشین

اره منم از نزدیک میشناسم کسانیکه با همین داروها سنگ کلیه شون دفع شده بدون نیاز به عمل سنگ شکن

خدا خیر دنیا و آخرت بده به ایت الله تبریزیان و تمام شاگردان بااخلاصش

سلام ممنون شب شماهم بخیر،ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشیناره منم از نزدیک میشناسم کسانیکه با همین ...

خیلی ممنونم شما هم سلامت باشید.بله ان شاالله همیشه زیر سایه امام زمان باشن..چون تو پست اول گفتید با طب اسلامی چه بیماری رو درمان کردید گفتم توضیح بدم شاید کسی دیگه هم مشکلش حل شد..

خیلی ممنونم شما هم سلامت باشید.بله ان شاالله همیشه زیر سایه امام زمان باشن..چون تو پست اول گفتید با ...

خیلی لطف کردین اگه بازهم موردی یادتون اومد بگید خوشحال میشم بقیه کاربرا هم بدردشون میخوره

درمان شده زیاد دیدم ولی بازهم کسی خبر درمان شدنش میده خوشحال میشم‌