2777
2789
عنوان

بینیم طبیعیه مدلش یا فانتزی

72 بازدید | 14 پست

بچه ها من بینیمو ۲سال پیش عمل‌کردم هرکی میبینه میکه طبیعی عمل کردی بهد من واقعا دوست ندارم طبیعی باشه فانتزی دوست داشتم از نظر خودمم فانتزیه به نظر شمام همینجوریه

ببینم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه عمل کردی ولی خیلی نرمال و طبیعی به چهرت نشسته! اتفاقا از این موضوع باید خوشحال باشی😅

اونایی که فانتزی میکنن زود دل زده میشن اصولا 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
معلومه عمل کردی ولی خیلی نرمال و طبیعی به چهرت نشسته! اتفاقا از این موضوع باید خوشحال باشی😅اونایی ک ...

اخه دوست داشتم خیلی فانتزی باشه خیلیم به دکتر گفتم گفت بیشتر این نمیشد صورتت بد میشد

نهههه🥲🥲🥲🥲🥲

اخه منم باهات همدردم سه ساله عمل کردم کاملا طبیعی درآورده دکترم

دوست‌داشتن‌تو‌قشنگ‌ترین‌عادت‌قلبمه🫀(:                   درانتظارنی‌نی👼🏻                                                        ۶ هفته ۲ روز🤰🏻

اخه دوست داشتم خیلی فانتزی باشه خیلیم به دکتر گفتم گفت بیشتر این نمیشد صورتت بد میشد

همینو میگم دیگه

اونوقت میزدی تو سر خودت که وای این چه بلایی بود سر خودم اوردم چرا این ریختی شدم😂💔

الان خیلی قشنگه ازش لذت ببر😍

کیف کردم از کار دکتر😁

همینو میگم دیگهاونوقت میزدی تو سر خودت که وای این چه بلایی بود سر خودم اوردم چرا این ریختی شدم😂💔ال ...

مرسی عزیزم چشات قشنگ میبینه باز همین که کج و کله نشد شانس اوردم😂

اخه منم باهات همدردم سه ساله عمل کردم کاملا طبیعی درآورده دکترم

وایی دیدی چه بده اینهمه عمل میکنی ناناسی شه خو‌میخواستیم طبیعی باشه که عمل نمیکردیمممم

مرسی عزیزم چشات قشنگ میبینه باز همین که کج و کله نشد شانس اوردم😂

فداتشم🥰💙

وایی دیدی چه بده اینهمه عمل میکنی ناناسی شه خو‌میخواستیم طبیعی باشه که عمل نمیکردیمممم

حیف   

دوست‌داشتن‌تو‌قشنگ‌ترین‌عادت‌قلبمه🫀(:                   درانتظارنی‌نی👼🏻                                                        ۶ هفته ۲ روز🤰🏻