2777
2789
عنوان

اگر یه بچه ده ساله به نوزادتون فحش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست

الکی دعا بخون فوت کن سمت بچت اینجوری خندشون خشک میشه .بگو شنیدم فحش و ناسزا رو نوزاد تاثیر بد داره رو روانش .اینجوری ام میسوزن (البته واقعیتم هست

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

من بودم با لبخند و خونسرد میگفتم عزیزم این حرفا رو میزنی فک میکنن مامان بابات بلد نبودن تربیتت کننا؟برای خانواده شما این نرفا اصلا مناسب نیست

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه تربیتش درست نمیشه ‌من میخام خودم حاضر جواب باشم و از بچه م در اینده دفاع کنم

بازم جای امید داره 

اون هنوز ۱۰ سالشه 

حتی اگه در لحظه اثر نداشته باشه ممکنه بزرگتر که بشه به فکر بیفته 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)