2777
2789

من دچار اچ پی وی شدم، اما نمیدونم از کجا

حدسم میره به لیزر چون جایی که میرفتم وااااقعا بهداشتی نبود و حتی یکبار حس کردم سری اشتباهی واسم گذاشت و اومدم همینجا تاپیک زدم

هم دکتر و هم ماما بهم گفتند ممکنه از اون باشه حتی ماما به من گفت من خودمم گرفتار شدم چون ما خیلی در معرضیم

دکتر به من گفت هیچ وقت نمیان بگن از طریق لیزر و استخر و حوله منتقل میشه چون به ضرر خیلیاست و گفت به چشم دیدم که چند تا از همکارام که از یک دستگاه لیزر استفاده کردند همه دچار زگیل شدند

از خودم که مطمئنم 

ولی همسرمم مرد خیلی خیلی خوبیه، خدا شاهده یک بار هم موردی پیش نیومده که باعث بشه من شک کنم بهش یا یه مدرک ازش دستم بیاد

یازده ساله که ازدواج کردیم

قبلا هم آزمایش دادم که منفی شده حدودا ۶ یا هفت سال پیش ، بنابراین قبل از ازدواجمونم مشکلی نداشته، اصلا اهل این حرفا نیست

ده بار تا الان صادقانه باهاش صحبت کردم، با آرامش با ناراحتی با عصبانیت هر بار به قول خودش گفته به جون بچم به خدا به قرآن به جون خودت به هر کی بگی قسم من کاری نکردم

این آخریا دیگه لج کرد گفت از کجا معلوم تو کاری نکردی ؟

دنبال درمانم ولی فکرم و مغزم همش درگیره، دیوانه شدم دیگه

امروز بازم به ماما پیام دادم، آیا واقعنی گفتید از جاهای دیگه هم منتقل میشه یا برای دلخوشی من؟

اصلا جواب نداد

فضای مجازی هی میگه از روی مقالات خارجی فقط از طریق رابطه جنسیه

اما امروز یه خانمی گفته بود برید گمشید من آیدی پیجتونو میفرستم برای کجا...زیر نظر سازمان جهانی بهداشت

که اینقدر شر نگید که فقط از طریق رابطه جنسیه، و این ویروس قابل انتقال از خیلی جاهاست من جمله دستکش کثیف کادر درمان

خلاصه هر کی یه چیز میگه

کاش خود خدا به من میگفت جریان چیه؟ من از کجا به این کوفتی مبتلا شدم😥

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت هم الان گرفتاره بیماری یه با نه یک آزمایشی بده

نه زائده ای نداره

و میگن تشخیصش برای آقایون خیلی سخته

ولی به احتمال زیاد اونم شده

حالا هر دو رفتیم واکسن زدیم🤕

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی خیلی سخته واقعا و من خودم یه مدت تو بهداشت کار میکردم همکارا میگفت ...

خب پس این بی وجودا تو اینستاگرام چی میگن،خدا خیرشون نده

عزیزم، من متوجه شدم یه چیزایی مث جوش روی واژنم زده، زیاد نبودند بعد از شیو‌ دیدمشون

بعد رفتم دکتر ، آزمایش نوشت ، متوجه شدم مبتلا شدم🥲

عزیزم من خیلی تحقیق کردم فقط از رابطه نیست اتفاقا بیشتر از لیزر و و استخر و... منتقل میشه حتی خوندم اگر کسی مبتلا باشه عرق کرده باشه روی یه تخت بخوابه مثلا برای معاینه بعد یه نفر دیگه بدون لباس روی اون تخت بخوابه میگیره مثل تخت معاینه توی مطب دکتر زنان برای همین باید حتما از روکش یه بار مصرف استفاده کرد

خب پس این بی وجودا تو اینستاگرام چی میگن،خدا خیرشون ندهعزیزم، من متوجه شدم یه چیزایی مث جوش روی واژن ...

اینستاگرام رو خیلی جدی نگیر 

من خودم بارها از همکارام شنیدم که محل های آلوده وسایل الوده میتونه منتقل کنه 

لیزر که خییییلی خطرداره و باید حتما یه جای مطمئن برید

اینستا هر روزی یه چیزی میگه و اصلا هدفش معلوم نیست

شما نظر چندتا دکتر خوب رو بگیر و حتما آزمایش بده

زیادتر هم شدن؟ دردناک بودن یا نه فقط ضایعه گوشتی بودن؟

فقط محل اندام خصوصی بود یا جای دیگه هم بود؟

عزیزم من خیلی تحقیق کردم فقط از رابطه نیست اتفاقا بیشتر از لیزر و و استخر و... منتقل میشه حتی خوندم ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیتون

اتفاقا تخت همون لیزریه هم همش کثیف بود، من همش میگفتم یه روکش نمیدازید؟

یه تیکه پلاستیک بهم میداد میگفت اینا بذار پشت باسن و ...😐😐😐

اینستاگرام رو خیلی جدی نگیر من خودم بارها از همکارام شنیدم که محل های آلوده وسایل الوده میتونه منتقل ...

نه عزیز

خدا را شکر زیاد نشدند، رفتم کرایوتراپی کردم

البته گفت دوماه دیگه بازم بیا چکت کنم

نه کلا ۴ تا بودند قسمت واژنم جای دیگه نبودند

اصلا درد نداشتند

خیلی شبیه جوش سر سفید بودند،مث جوش چرکی زیاد هم بزرگ نبودند

داروی تقویت ایمنی هم بهم داد،گفت غذای سالمم بخور تا چند ماه دیگه از بین میره

اینستاگرام رو خیلی جدی نگیر من خودم بارها از همکارام شنیدم که محل های آلوده وسایل الوده میتونه منتقل ...

از هوش مصنوعی هم سوال کردم،گفت ممکنه از راههای دیگه هم منتقل بشه

ولی راه اصلیش همون رابطه س

ممنونم عزیزم از دلگرمیتوناتفاقا تخت همون لیزریه هم همش کثیف بود، من همش میگفتم یه روکش نمیدازید؟یه ت ...

انشالله درمان میشید خیلی زود. اصلا به همسرت شک نکن حتما از همون لیزر بوده اونا به خاطر سود خودشون به سلامت آدما صدمه میزنن 

از هوش مصنوعی هم سوال کردم،گفت ممکنه از راههای دیگه هم منتقل بشهولی راه اصلیش همون رابطه س

خیلی فکر خودتو درگیر نکن

اگر خدایی نکرده از طریق رابطه بوده باشه خیلی بیشتر باید میشد و شدیدتر 

مشخصه که از جای آلوده بهت رسیده

میگم بازم با دکتر خوب مشورت کن 

کلا دوره زمونه ای شده که خیلی بهداشت رو باید جدی بگیریم

من حتی میرم لباس پرو میکنم کلی حساس میشم کلی استرس میگیرم 

چه برسه استخر و لیزر و آرایشگاه و ...

خیلی فکر خودتو درگیر نکناگر خدایی نکرده از طریق رابطه بوده باشه خیلی بیشتر باید میشد و شدیدتر مشخصه ...

آره عزیزم، اتفاقا ماما هم بهم گفت تو الان عفونتت خفیفه، و به یک نوعش مبتلا شدی

همین نشون میده  از رابطه آلوده نگرفتی

اما اینستا گرام لامصب ذهن و روانمو میریزه بهم

حتی یه بار همینجا تاپیک گذاشتم خیلیا حمله کردند گفتند خودتو نزن به خواب

شوهرت بهت خیانت کرده😢