من دچار اچ پی وی شدم، اما نمیدونم از کجا
حدسم میره به لیزر چون جایی که میرفتم وااااقعا بهداشتی نبود و حتی یکبار حس کردم سری اشتباهی واسم گذاشت و اومدم همینجا تاپیک زدم
هم دکتر و هم ماما بهم گفتند ممکنه از اون باشه حتی ماما به من گفت من خودمم گرفتار شدم چون ما خیلی در معرضیم
دکتر به من گفت هیچ وقت نمیان بگن از طریق لیزر و استخر و حوله منتقل میشه چون به ضرر خیلیاست و گفت به چشم دیدم که چند تا از همکارام که از یک دستگاه لیزر استفاده کردند همه دچار زگیل شدند
از خودم که مطمئنم
ولی همسرمم مرد خیلی خیلی خوبیه، خدا شاهده یک بار هم موردی پیش نیومده که باعث بشه من شک کنم بهش یا یه مدرک ازش دستم بیاد
یازده ساله که ازدواج کردیم
قبلا هم آزمایش دادم که منفی شده حدودا ۶ یا هفت سال پیش ، بنابراین قبل از ازدواجمونم مشکلی نداشته، اصلا اهل این حرفا نیست
ده بار تا الان صادقانه باهاش صحبت کردم، با آرامش با ناراحتی با عصبانیت هر بار به قول خودش گفته به جون بچم به خدا به قرآن به جون خودت به هر کی بگی قسم من کاری نکردم
این آخریا دیگه لج کرد گفت از کجا معلوم تو کاری نکردی ؟
دنبال درمانم ولی فکرم و مغزم همش درگیره، دیوانه شدم دیگه
امروز بازم به ماما پیام دادم، آیا واقعنی گفتید از جاهای دیگه هم منتقل میشه یا برای دلخوشی من؟
اصلا جواب نداد
فضای مجازی هی میگه از روی مقالات خارجی فقط از طریق رابطه جنسیه
اما امروز یه خانمی گفته بود برید گمشید من آیدی پیجتونو میفرستم برای کجا...زیر نظر سازمان جهانی بهداشت
که اینقدر شر نگید که فقط از طریق رابطه جنسیه، و این ویروس قابل انتقال از خیلی جاهاست من جمله دستکش کثیف کادر درمان
خلاصه هر کی یه چیز میگه
کاش خود خدا به من میگفت جریان چیه؟ من از کجا به این کوفتی مبتلا شدم😥