2777
2789
عنوان

چرا من شانس ندارم

149 بازدید | 18 پست

همه دوستام کلی خاطر خواه و خاستگار دارن

دخترای فامیلمونم متاهل نیستن ولی یکی هست که میخوادشون و مطمئنن یکی هست ازدواج کنن

ولی من ۲۳ سالمه دیگه نه کسی منو میخواد نه خاستگار دارم هرکی ام سمتم میاد یا۳سال کوچیکتره یا اصلا شرایطش به من نمیخوره 

دوستام کیس های خفن طرفشون میاد من یه متوسطم نمیاد چیکار کنم 

مگه چه مشکلی دارم اخه

به خوشگلی و سرزبون و زرنگی خودت و موقعیت خانوادته

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به خوشگلی و سرزبون و زرنگی خودت و موقعیت خانوادته

موقعیت خانوادم از اونا بهتره حتی تحصیلاتشون ولی پسرا به این چیزا اهمیت نمیدن فقط قیافه براشون مهمه یا اینکه خودت ماشین داری و این حرفا

الان تودوستام خانواده من تحصیلاتشون بالاتره خانواده بافرهنگی هستیم ولی کسی ازم خوشش نمیاد ولی اونا چندتا چندتا براشون صف کشیدن 

بخاطر ظاهرم هم هست اونا از من بهترن ولی خب همه چی قیافه نیست اخه چیکار کنم این صورت منه دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعیت خانوادم از اونا بهتره حتی تحصیلاتشون ولی پسرا به این چیزا اهمیت نمیدن فقط قیافه براشون مهمه ی ...

خب نمیگم که تقصیر توعه ولی خب آدما عقلشون به چشمشونه 

حالا عادلانه یا ناعادلانه

موقعیت برای آدمای خوشگل بیشتره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خب نمیگم که تقصیر توعه ولی خب آدما عقلشون به چشمشونه حالا عادلانه یا ناعادلانهموقعیت برای آدمای خوشگ ...

من چیکار کنم خب 

بینیم بزرگه خانوادم عمل نمیکنن حالا با بینی ام فکر نکنم مشکلم کامل حل شه چون قدم کوتاهه لبام کوچیکه ولی باز بهتر میشم

من چیکار کنم خب بینیم بزرگه خانوادم عمل نمیکنن حالا با بینی ام فکر نکنم مشکلم کامل حل شه چون قدم کوت ...

خب چرا نمیکنن راضیشون کن الان همه عمل میکنن

لبتم مگه چرا نداره اونم ژل میزنی درست میشه

منطقی باهاشون حرف بزن

خب چرا نمیکنن راضیشون کن الان همه عمل میکننلبتم مگه چرا نداره اونم ژل میزنی درست میشهمنطقی باهاشون ح ...

بازم فکر نکنم درست شه زیاد سر زبون ندارم گوشت تلخم هستم کلا

بازم فکر نکنم درست شه زیاد سر زبون ندارم گوشت تلخم هستم کلا

خب نباش دوستم گوشت تلخ نباش چرا گوشت تلخ باشی وقتی میتونی مهربون باشی

من چیکار کنم خب بینیم بزرگه خانوادم عمل نمیکنن حالا با بینی ام فکر نکنم مشکلم کامل حل شه چون قدم کوت ...

روی اعتماد به نفس خودت کار کن ،حتما مشاور برو یک روانشناس بالینی ،منم یکروز این حس و حال رو داشتم 

خب نباش دوستم گوشت تلخ نباش چرا گوشت تلخ باشی وقتی میتونی مهربون باشی

مهربونم 

خیلی مهربون ولی گوشت تلخم خوششون نمیاد یه ادم با سیاست دوس دارن مردم ن مهربون و ساده

روی اعتماد به نفس خودت کار کن ،حتما مشاور برو یک روانشناس بالینی ،منم یکروز این حس و حال رو داشتم

رفتم پیش تراپیست درست بشو نبود هی اعتماد بنفسم خورد تر میشه

رفتم پیش تراپیست درست بشو نبود هی اعتماد بنفسم خورد تر میشه

چندسالته