2777
2789

مثلا اک تنها با دوستام برم بیرون ده بار زنگ میزنه کی میای

یا اک برم جایی بدونه داره بهم خوش میگذره انگار حس میکنم زورش میاد من بدون اون خوش باشم 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو اینطور حس میکنی عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مگه نمیدونی همه مرداهمینن!

بازخوبه میزاره بری شوهرمن نمیزاره

قشنگ یه بارگفت من برم سرکارتوبری خوش گذرونی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

پس چرا هی زنگ میزنه کی میایخو اخه چیکار داره بگیره بخوابه یا یه کاری انجام بده چیکار داره ب من

شایددوست داره توپیشش باشی این چیزاسیاست زنانه میخواد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

کاش منم اینجوری بود طرفم ولی برعکسه

چرا کاش اینجوری بود؟ 

اینجوری ک خیلی بده الان باش بحث کردم چون رفتم پارک اومدم رفته بود تو قیافه درحالی ک خودش گفت برم

یه ترسی داره...مثلا اینکه نکنه...بعد یه مدت دیگه نخوایش...دوستاتو با بودن با اون ترجیح بدی.......شما تغییر رفتار نده...بعد یمدت براش عادی میشه...اگه نشد....پس بدون از  این مدل رفتارهات خوشش نمیاد.قصد داره تغییرت بده....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شایددوست داره توپیشش باشی این چیزاسیاست زنانه میخواد

میخام صد ساله سیاه نداشته باشه

با دوستم یه دوساعت میرم بیرون ده بار به بهونه های مختلف زنگ میزنه اصلا حالم بد میکنه