2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه با من نمیدونم چرا به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 33 پست
جفت جاری من..من ک کلا بدون اینکه بگم قهر گردم نه عید رفتم خونش نه پیام تبریک تولد میفرستم..فقط تو جم ...

دقیقا من حرف میزنم اون کله اشکو میگیره پایین اصلا اعتماد به نفس چشم تو چشم با منو نداره بدبختی نمیدونم چشه هرچیه مشکل از روح و روان خودشونه اینو مطمینم چون من حتی تلاش هم کردم دوستانه برخود کنم که اونم حداقل رفتارای جنگیشو بزاره کنار ولی همینکه از در میاد یه جوری علیه من جبهه گرفته و منو میبینه عصبانی میشه و نفس نفس زدنش مشخصه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر کی اندازه خودش بها بده ... زیادی گرم نگیر خیلی رسمی برخورد کن

اصلا از اولشم باهاش تعریف نمیکردم که فقط سلام و علیک ولی همونم این وقتی میبینم نمیتونه تو چشمام نگاه کنه موقع سلام و علیک یا اینکه حرف میزنم خودشو مشغول میکنه  و وقتی میبینتم به نفس نفس زدن مبوفته مخصوصا اگ لباس جدیدی پوشیده باشم خدا شاهده باورم نمیشه ولی خیلی دقت کردم دیدم بله جتی لباسامم حسودیش میشه 

دقیقا من حرف میزنم اون کله اشکو میگیره پایین اصلا اعتماد به نفس چشم تو چشم با منو نداره بدبختی نمیدو ...

مشخصه در درجه ی اول حسودیتو میکنه ..جاری منم خیلی از من بالاتره اما چون حسودی میکنه باهام دشمنی دارا و هیچ وقت نمیخاد باور کنه ک من آدم خوبی ام..منم کلا باهاش کات کردم تو جمع هم اصلا باهاش حرف نزن مثل من فقط سلام کن

جایی که اون هست نرو. شوهرتم با داداشش ارتباطشو حفظ کنه

فقط بخاطر شوهرم سالهاست این رفتارا رو تحمل میکنم جوریکه مادرشوهرم صداش درومد میگه این بیچاره خیلی سر به زیره و کاری نداره به کار کسی اون بیشوره و بی خانوادس و مریضه خداشاهده 

بله درسته محبت که جواب نداد فعلا تصمیم گرفتیم اونا که هستن نریم خونه مادرشوهرم ولی مادر شوهرم ول نمی ...

نه در اون حد دیگه مثلا یه سلام احوال پرسی معمولی و..تمام دیگه هیچ حرفی با اون یه نفر نزن مگه اینکه خودش باهات حرف بزنه و خدافظی تمام من و یکی از جاری هام دقیقا همینیم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
فقط بخاطر شوهرم سالهاست این رفتارا رو تحمل میکنم جوریکه مادرشوهرم صداش درومد میگه این بیچاره خیلی سر ...

حق داری ـاما مهمونی که اون هست نرو ــاگر هم رفتی پیش شوهرت بشبن و بچتم کنار خودت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مشخصه در درجه ی اول حسودیتو میکنه ..جاری منم خیلی از من بالاتره اما چون حسودی میکنه باهام دشمنی دارا ...

از اولشم بخدا هیچ.ونه تعریفی باهاش نکردم چون همیشه تهاجمی بوده نسبت به من خداروشکر اصلا فقط سلام تصمیم گرفتم همون سلام هم بهش ندم فک کنم موقع سلام هم چشماشو میگیره پایین یا اینکه توی جمع حرف میزنم میبینم حودشو مششغول میکنه کلا خود درگیره شدیدا با من درگیره همسرمم میدونه برای همین تصمیم گرفتیم جاییکه اون هست مانریم چقدر دلم میسوزه برای همسرم که مجبوره از برادرش دور باشه بخدا تقصیر من نیست میترسم از سر حسادت به بچم کاری کنه اخه دیدم بچه بقیه رو غیض میکنه توی اتاق خواب و اینجور جاها برای خمین خیلی حواسم هست پشت سر بچمم اونم زورش میاد کلا هیلی سطح فکر پایین باروم نمیشه یه همچین ادمی جاریمه تنها راهم دوری کردن ازش هست به خدا واگذارش کردم بابت چرت و پرتایی که همه میدونن دروغه و پشت سرم میگه و سعی میکنم اصلا اهمیتی ندم 

نه در اون حد دیگه مثلا یه سلام احوال پرسی معمولی و..تمام دیگه هیچ حرفی با اون یه نفر نزن مگه اینکه خ ...

اخه از اولم همینجوری بودیم هیچگونه حرفی بینمون  ردو بدل نمیشه و تعجبمم از همینه دقیقا هنش میگم ما که برخوردی نداریم این جشه که به این نتیجه رسیم بیمار روحی هست وگرنه جاری مگه دشمنه بابا تو زن اون پسری منم زن این پسر دیگه لج و دعوات چیه دیوانه هیلی سزح فکرش بسته هس

از اولشم بخدا هیچ.ونه تعریفی باهاش نکردم چون همیشه تهاجمی بوده نسبت به من خداروشکر اصلا فقط سلام تصم ...

وای دقیقا جاری منم زورش میاد سلام کنه گاهی سلام هم نمیکنه ب بقیه خخخخ روانیه ها نکنه جاری تو هم مث جاری من تیرماهی هس..کات کن بره منکه اهرم جفت خودش باهاش رفتار میکنم..شوهرامون هم بخاطر ما کات نمیکنن چ ربطی داره همه میدونن اون روانیه ب من کاری ندارن

حق داری ـاما مهمونی که اون هست نرو ــاگر هم رفتی پیش شوهرت بشبن و بچتم کنار خودت

دقیفا ممنون ازتون مجبورم دیگه اخه حتی من توی جمع حرف میزنم کله اش  میگیره پایین موقع سلام و احوال پرسی اعتماد به نفس نگاه کردن تو چشممو نداره جز دوری و ارزوی اینکه خدا به راه راست هدایتش کنه کاری ازم نمیاد

دقیفا ممنون ازتون مجبورم دیگه اخه حتی من توی جمع حرف میزنم کله اش میگیره پایین موقع سلام و احوال پر ...

خواهش میکنم گل. برای ارامش زندگی ت حتما حتما از اپمهای سمی و ممیط سمی دوری کن ـمیخواد خانواده درجه یک باشه یا دو. مهم نیست. مهم اولویتت خودت و ارامش خودت باشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای دقیقا جاری منم زورش میاد سلام کنه گاهی سلام هم نمیکنه ب بقیه خخخخ روانیه ها نکنه جاری تو هم مث ج ...

دقیقا برای منم میدونن اون روانیه هی میان سراع من تو گذشت کن تو بگذر و کوتاه بیا انقدر دیگه بخاطر شوهرم و خانواده اش بهاطر دله مادرشوهرم که مادر هست کوتاه اومدم باز رفتم جمعی که اون هست ولی اون اصلا ادم نمیشه تثمیم گرفتم سالها نبینمش به شوهرمم گفتم تو اگ داداشت خواست بیاد بیاد خونمون من میرم خونه مامانم شما باخم بگید بخندید چون

ممنونم مرسی ازتون دقیقا لیاقت نداشت

خواهش دختر جان