2777
2789

خیانت به قدری پشت همیم که غیر قابل انکاره

مردا هم همیشه توی این موضوع میسوزن و هی میگن اگه فلان نبود زنه خیانت نمیدید

دهنتو ببند خیکی دبه دوغ

پشته منم باشید نامزده سابق شوهرم ازم شکایت کرده تاپیک قبلیم گفتم💔هم میترسم هم نه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بعضی از خانم هایی که خیانت مرد رو به کم کاری زنش و تیپ استایل خانم ها ربط میدن و میگن حق داره با این اوضاع خیانت کنه حتما پشت هم هستن

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

آره بعضی از خانم هایی که خیانت مرد رو به کم کاری زنش و تیپ استایل خانم ها ربط میدن و میگن حق داره با ...

عزیزم این دسته از خانوما خودشون خونه خراب کنن

من درباره اقلیت حرف زدم

ما خانمها پشت همیم تو خیانت؟؟؟یک طرف خیانت ،یه خانم وایستاده که خیلی راحت و با اطلاع کامل میاد و زند ...

استارتر یک نمونه از این خانم ها که گفتم ایشونن 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

پشته منم باشید نامزده سابق شوهرم ازم شکایت کرده تاپیک قبلیم گفتم💔هم میترسم هم نه

اگه میخواست شکایت کنه بهت پیام نمیداد ثنات فعاله پیامکش برات میاد؟ میخواد به فامیلا بگه به گوه خوردن افتاده هیچی جوابشو نده بلاکش کن 

اونوقت شما از کدوم دسته ای؟

دسته‌ی مخالف شما