2777
2789

دقیقا تو ذهن من بود الان

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هیکل مدیسون بیر خوشم میاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خواهر جاستینه؟

نه مدیسون بیر یه خوانندست هم خوشگله هم خوش اندامه واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

وای مستند اون بازیگر خوشگله رو دیدی ؟ بروک شیلدز🥲

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مدلا کلا لاغر و اسکینی ان ، سینه هاشون هم اکثرا تخت 

ولی من برا یه آدم معمولی هیکل ساعت شنی رو خیلی میپسندم تا خیلی لاغر و اسکبنی ، البته لاغر تو اروپا و آمریکا خیلی خوبه چون لباسای خوشگل میپوشن استخون ترقوه میزنه بیرون با گردن و شونه اینا یه تاپ خیلی خوشگل میشینه روش ولی تو ایران چی اون استایلو که نمیشه زد 

نه🫠

چقدر ناراحت کننده بود

افشاگریش رو خلاصه دیدم 

حیف واقعا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

توضیح میدی خلاصه👁️👁️

ترجمه کامنتا رو خوندم و دست و پا شکسته اس توضیحاتم به یه موضوعی اشاره کرده بود که تصمیم گرفت دست به افشا بزنه 

چقدر خوشگلیو معصومیت یه بچه ناخواسته تو مسیر دردناکی قرار داشت اگه زبانت خوبه اصلشو فهمیدی منم تگ کن بگو 😁