هر تجربه ای در خصوص ایمپلنت دارید ممنون میشم برام بنویسید
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله عزیزم من اذرماه ۴۰۱ایمپلنت گذاشتم.ببین درد چی؟اصصصلا دردنداره بخدااا.تو دهنتو باز میکنی و اون دستگاهشو که اسمشو نمیدونم روشن میکنه و فکت رو باز میکنه من فقط میدیدم از لوله یی که گوشه ی دهنمه خون میاد همین!نه دردی نه چیزی.یه پنی سیلین بزنی دردش خییییلی بیشتر ازایمپلنته.
فقط مرحله اخرش که دیگه جاگذاریه یخورده درد داره که اونم واقعا قابل تحمله
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
3سال پیش ایمپلنت کردم راضیم دردش زیاد نیست و با مسکن کنترل میشه به روش پانچی واسم انجام دادن
چقدر شد هزینش ؟
من سال ۸۹یه دندون جلوم رو ایمپلنت به همراه پیوند استخوان داشتم،، دندونی که کشیدم و بلافاصله ایمپلنت حایکزین و بخیه خورد، صورتم تا یکماه ورم داشت، ورم و البته بینیم هم یکطرف بالا رفته بود
داداشم پنج سال قبل انجام داد، دیدم خیلی راحت بود براش
بله عزیزم من اذرماه ۴۰۱ایمپلنت گذاشتم.ببین درد چی؟اصصصلا دردنداره بخدااا.تو دهنتو باز میکنی و اون دس ...
لق نشد ؟ هیچ عوارضی براتون نداشت ؟
تو ۲۲ سالگی همه دغدغه ام شده ایمپلنت
بخاطر سهل انگاری دکتر دندونم رو از دست دادم
لق نشد ؟ هیچ عوارضی براتون نداشت ؟ تو ۲۲ سالگی همه دغدغه ام شده ایمپلنت بخاطر سهل انگاری دکتر دندونم ...
نه عزیزم لق چی برامن خیلی خوبه با دندون خودم مو نمیزنه.انگار روکشی رو دندونات باشه.البته به دکترتم بستگی داره.چون حساسع پیش هرکسی نرو
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نه عزیزم لق چی برامن خیلی خوبه با دندون خودم مو نمیزنه.انگار روکشی رو دندونات باشه.البته به دکترتم ب ...
شما کدوم شهر پیش کدوم دکتر انجام دادین ؟