2777
2789

سلام دوستای گلم میشه راهنمایی کنید مراسم عقد چجوری میشه ما هیچی بلد نیستیم 

عقد توی تالار چجوریه همچییووو با جزییات بگید لطفاا 

دستم به دمنتون دارن دیوونه میشم😭😭😭

من عقدم تو تالار بود

ولی خیلیا میرن محضر عقد میکنن میان خونه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گریه می‌کنی ؟! 

هر جور برنامه ریزی کنی بازم عقد و عروسی خیلی بی برنامه میشه 

خیلی رویا پردازی نکن برا یه جشن مرتب 

عقد تو تالار سفره عقد تو تالار انداخته میشه 

کیک عقدم میگیرن 

یا عصرونه هست میوه و شیرینی و شربت و کیک 

یه سری هم شام میدن 

وا چیشده مگه عقد داییم اسفند پارسال بود تو تالار کلی رقصیدیم بعد تو تالار عقد کردن بعدش رقص چاقو و.. ...

عزیزم میشه مراحلشو بگی جطور بود زنا و مردا جدا بودن چند ساعت بود کل مراسم 

شام دادین یا فقط پذیرایی؟

کلا میشه بگی لطفا🥺

میشه بگی چجوری بود لطفا چه چیزایی خریدین چیکارا کردین کجا رفتین چطور شروع شد چطور تموم شد

میگم ک هر کی یه جور مراسم میگیره من عقدم تو تالار بود وآریایی بود دیجی اومد بعد رقصو اينا مهمونامون رو ناهار و میوه اينا دادیم کادو ام از کسی نگرفتیم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چرا گریه می‌کنی ؟! هر جور برنامه ریزی کنی بازم عقد و عروسی خیلی بی برنامه میشه خیلی رویا پردازی نکن ...

من به لباسیو خیلی دوست دارم دکلتست ولی خانواده سوهرم میگن ک زنا و مردا تو تالار قرار نیست جدا بشن و اون لباسو نگیر 

و خب دیفالتش اینه خانم و اقا جدا باشن ما بتونیم برقصیم ولی اینا انگار هیچ برن و برقصی ندارن

کلا نمیدونیم چی به چیه مراحلش چطوره 

یکیو میخوام سیر تا پیاز بهم بگه

عزیزم میشه مراحلشو بگی جطور بود زنا و مردا جدا بودن چند ساعت بود کل مراسم شام دادین یا فقط پذیرایی؟ک ...

اره اول زنا و مردا جدا بودن 

موقعی ک خواستن عقد کنن هم فقط پدرعروس و پدربزرگم اومدن سمت خانوما .. اخر شب هم ک دیگ فقط خودمون بودیم (دایی هام و خاله هام و خواهربرادر عروس و..)دیگ هممون رقصیدیم باهم و مختلط شد یکم..

مهمون هایی ک دعوت کردن هم در حد دایی و خاله و عمو عمه و بچه هاشون بود(کلا فامیل های نزدیک عروس و دوماد)

شام هم ندادن فقط ی پک دادن ب مهمونا( شیرینی و میوه و اب میوه)

مراسم هم از ساعت ۷ بود تا ۱۲ شب

من به لباسیو خیلی دوست دارم دکلتست ولی خانواده سوهرم میگن ک زنا و مردا تو تالار قرار نیست جدا بشن و ...

اگ نمیخوان برقصن و کاری کنن پس تالار بگیرین چیکار کنین دیگه🤔

عزیزم میشه مراحلشو بگی جطور بود زنا و مردا جدا بودن چند ساعت بود کل مراسم شام دادین یا فقط پذیرایی؟ک ...

برای من سفره عقد آوردن خونه 

همه تو ی طبقه 

خانوما ی طرف 

آقایون ی طرف 

البته بزن برقص نداشتیم 

مهمونامون هم ب اونصورت زیاد نبود 

مهمونا اومدن کادو دادن  میوه شیرینی خوردن 

چنتا عکس و فیلم تمام 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم