2777
2789
عنوان

بیخوابی شبانه نوزاد😐😐😐

1004 بازدید | 121 پست

تا کی طول میکشه؟

الان دخترم ۴۵ روزشه

خسته ام

شبا نقریبا بیش از ۳ساعت بیداره

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

یادته چقد منتظرش بودی تو تاپیک مامانای دی و بهمن؟ حالا بکش دیگه😂😂😂😂 ماهم اینارو در پیش داریم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادته چقد منتظرش بودی تو تاپیک مامانای دی و بهمن؟ حالا بکش دیگه😂😂😂😂 ماهم اینارو در پیش داریم

😐😐😐😐😐😐😐

ازالان میگم خدا کمکت کنه

😣😣😣😣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اولشه گلم تازه😩😩😩😩 خیلی عجله داری دخترمن ۲۰ماهشه الان بخاطرش بیدارم بعضی شبا عاصی میکنه

😮🤐🤐

😐😐😐😐😐😐😐 ازالان میگم خدا کمکت کنه 😣😣😣😣

وای خداااااا.... ینی گریه میکنه یا فقط چشماش بازه

وای خداااااا.... ینی گریه میکنه یا فقط چشماش بازه

هردو مورد.

فکرکن بعده زایمان خستگیه بارداری و درد بخیه و بیخوابی بچه.

خیلی سخته خداییش😢😥

دیگه دختر تو رو میشه تنظیم کرد خوابشو روزا بیدار نگهش داره

منم تعجب کردم😕

هردو مورد. فکرکن بعده زایمان خستگیه بارداری و درد بخیه و بیخوابی بچه. خیلی سخته خداییش😢😥

بعد صبح تا چ ساعتی میخوابه