2777
2789

لطفا سرزنش نکنید من ب ماه و اینا اعتقاد دارم..

رفتارشون تو دعوا قهر چجوریه ؟؟؟😪

سر ی داستان دو طرفه انفالوش کردم بعد اونم بلاکم کرد 

دو روز بعد از انبلاکم کرد ینی بلاک نبودم دیگ ..

الان پنج روز گذشته امشب بهش پیام دادم کلی تایپ کردم نوشتم شرمنده اون حرفارو بهت زدم ببخشید معذرت فلان ....

گفتم وجدانم راحتم نزاشت ازم ناراحت نمون ..

فقط نوشت سلام خواهش میکنم بیخیال..

این ینی هنوز دلگیره یا واقعا تموم شده همچی واسش 

یا میخواد غرورش حفظ شه؟🥲🥲

خیلی حالم گرفته خیلی 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تیرماهیه.آرومه به راحتی کاری نمیکنه ک بخواد معذرت خواهی کنه بیشتر اشتباهاتو معذرت خواهیا ازطرف ...

خوندی تاپیکمو ؟ توروخدا راهنماییم کن خیلی حالم بده 😪🥲

اشتباه کردم پیام دادم ؟

با مردای تیرماهی وارد رابطه نشید..البته اکثرنشونبد اخلاق ترینو عقده ای ترینن هستن البته بعضیاشون نه ...

خوندی تاپیکمو ؟ میشه راهنماییم کنی ؟ الان دقیقا این رفتارش ینی چی ؟😪

چندسالته؟

۲۱ سالمه ... بچه نیستم ..

۴ سال ب هیچ پسری رو ندادم چون حس نداشتم خنثی بودم 🙂

ولی ب این حس دارم که داره اینجوری رفتار میکنه باهام ... 

دوستم نداره فقط بهم گفت ازم خوشش میاد ... من چیکار کنم الان خیلی حالم بده🥲

بیشتر میگی از خصوصیاتش

مهربونه دلرحمه باهرکی برخورد داره زودی به دل طرف میشینه انگار مهره مارداره.به راحتی عصبی نمیشه ولی بشه بد میشه.خونگرمه خیلی.ظاهرشم باید بگم؟🤣

خب کافیهحالا اوکی بشه خودش پیام میده

شما تجربه ای داری ؟ یکم راهنماییم میکنی ؟🥲

ممکنه خودش بیاد بهم پیام بده ؟ چون از بلاک دراوردم گفتم شاید منتظر پیام منه برم معذرت خواهی کنم ازش ...ولی رفتم سرد جوابمو داد 🥲🥲 گفت سلام خواهش میکنم بیخیال ... این ینی چی ؟ ما باهم تو رابطه ام نبودیما فقط گفت ازت خوشم میاد ک میخاستم بریم دیت ک نشد  .... الان من دیگه چیزی نگم ؟