2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😔

229 بازدید | 29 پست

شوهرم مغازه دار بود الان تزدیک ۱ساله پس،داده بخاطر اجاره سنگین .ازاونورم همش مامانش و داداشاش میگفتن عجله نکن باهم میگیریم اونامجردن.الان امشب فهمیدیم اونا مغازه گرفتن بدون اینکه ب این چیزی بگن 😔

ولکن بابا بهتر ادم‌بیکار باشه با خاندان شوهر شریک نباشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بهش همش امیدواری میدادن باهم کارمیکنیم حالا ک فهمیدن مغازشون خوبه بهش نگفتن

این باعث میشه ازشون دورترم شه بهتر

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

شراکت اگه خوب بود خدا شریک داشت ...ول کن دست ب زانوی خودتون بزنید یا علی بگید پاشید منتظر کمک هیشکی جز خدا نباش 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧