2777
2789

من از ی بنده خدایی خوشم میاد فامیلم هست بعد شمارش ام از گوشی پسرخالم برداشتم دیشب زنگ زدم بهش اصلا نذاشتم بوق بخوره قطع کردم خودش زنگ زد جواب ندادم تا اینکه شب دوباره زنگ زدم خودم و معرفی کردم گفت چ خبر و خوبی و چیکار می‌کنی و خلاصه خوب حرف زد 

(من اصلا تاحالا ندیده بودمش اونم منو ندیده بود تو عید همو دیدیم و صمیمی ام نبودیم ) 

بعد گفت سرکاره حالا زنگ میزنه شب پیام داد دیگه شروع کردیم حرف زدن حال خانواده رو پرسید گفت خوشبحالت برگشتی و دیگه خونتون خلوته بعد گفت من شبا همیشه دیر میام و این حرفا منم فقط خاطره هارو گفتم تهشم گفت کار داشتی باهام گفتم ن الان ناراحتی من پیام دادم گفت ن آخه شمارمو نداشتی تعجب کردم گفتم اگه ناراحتی بگو چون من فقط اشتباه گرفتم دیگه زنگ زدی خجالت کشیدم جواب بدم گفتم زشته  بعد گفت چ خجالتی مراحمی و فلان آخرم شب بخیر گفتم همین !!! 

بعد نیم ساعت بعدش دیدم پسرخالم پیام داده به اون پیام نده آمده به من گفته کلی زنگ زدی پیام دادی بهش به من ربطی نداره ها پسرخالم عموش میشه😑 یعنی قشنگ خراب شدم پیش پسرخالم کاری ندارم ولی چرا رفته به اون گفته دوست دارم زنگ بزنم بگم چرا به خودم نگفتی میترسم 

بعد اون باور کرد گفتی اشتباه شماره رو زنگ زدی؟😬

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بپرسم ؟؟؟

چجوری تونستی زنگ بزنی بخدا من هم خجالت می‌کشم هم میمیرم از خنده اصلا تو این موردا صفرم

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

خب دیگه همین اول کاری خدا دوست داشته نشونه به این واضحی داده این پسر تربیت درستی نسبت به حریم زن نداره حالا تو مازوخیسمی کن ادامه بده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بعد اون باور کرد گفتی اشتباه شماره رو زنگ زدی؟😬

کاری ندارم باور کرد یا ن ولی چرا رفته گفته من کلی زنگ زدم پیام دادم من کلا دوبار زنگ زدم اونم ی بارش و خودش زنگ زد من اصلا حرف نزدم ک 

چرا رفتههه پیش اون گفته اینو نمی‌فهمم تازه من گفتم ناراحتی پیام دادم میتونست بگه اره دیگه پیام نده 😑

الآنم میترسم زنگ بزنم ی دستی زده باشه به پسرخالم بیینه ما باهم حرف می‌زنیم یا ن