2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا ماشین عوض کنم

163 بازدید | 11 پست

ب نظرتون الان چ کاری بهتره 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ماشین نداری ماشین،  بی ماشینی سخته ، هی پول اسنپ تاکسی

خودت الویتت بین چیه

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

طلا و طولانی مدت ماشینت خوبه ولش کن طلاااات بخر

مزدا ۳۲۳ دارم میخواستم مزدا ۳ بگیرم

ولی میگم طلا طولانی مدت سود بهم میده 

ولی خب ماشینم دوست دارم عوض کنم 

احتمالا از مهر هم برم دانشگاه دوست دارم ماشینم اوکی باشه

نمیدونم والا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ماشینت چیه

مزدا ۳۲۳ 

میخوام ۳ بگیریم

مزدا ۳۲۳ دارم میخواستم مزدا ۳ بگیرمولی میگم طلا طولانی مدت سود بهم میده ولی خب ماشینم دوست دارم عوض ...

ماشین زیر پات داری دیگه دختر مغزتو بکار بنداز  طلا خوبه سود میذه بت ، خدایی نکرده ماشینت خط بیوفته کلی میوفته ازش ولی طلا برات میمونه سودشم بیشتره