2777
2789
عنوان

خانوما بیاید راجب لانه گزینیه

61 بازدید | 6 پست

خانوما این سوال واسم خیلی مهمه لطفا جواب بدید 

کیا خون لانه گزینی داشتن و فقط موقع ادرار میومد و باردار بودن؟؟؟؟؟؟؟ 

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دستمال کاغذی که خودم و پاک کردم دیدم. اون موقع نمی دونستم لکه جایگزینی. بعدش که باردار شدم متوجه ...

سلام، عزیزم امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی. قبل بارداری چه مکمل هایی مصرف کردید؟

با دستمال کاغذی که خودم و پاک کردم دیدم. اون موقع نمی دونستم لکه جایگزینی. بعدش که باردار شدم متوجه ...

سلام عزیزم بسلامتی انشاءالله نی نی رو بغل بگیری منم این ماه فکر کردم پریود شدم فقط یکی دو ساعت اول یکبار پدم کثیف شد اونم نه شدید یرخون ریزی متوسط بعد تعویض همون یکی دو ساعت اول دیگ قطع شد فقط حین ادرار یا روی پد در حد چند قطره خون روشن و شفاف قرمز میبینم الآنم دقیقا دو روزه که اینطوریم سیزدهم سیکلم هم اقدام داشتم بنظرت امیدوار بشم صبر کنم دو روز دیگه و تست بدم  

[QUOTE=379305125]سلام، عزیزم امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی. قبل بارداری چه مکمل هایی مصرف کردید؟[/QUOTEممنون عزیزم من دخترم الان نزدیک پنج سالش. قبل از بارداری فولیک اسید میخوردم فقط