2777
2789
عنوان

کاش سرزایمان میمردم

255 بازدید | 27 پست

دیگ خسته شدم 

الان ۲۰ روز زایمان کردم کمردرد داره منو میکشه

شوهر م سرکار نمیره هیچ امید وانگیزه وبرنامه ای نداره 

مونده توخونه با بچه ها کل‌کل میکنه 

بدنم جون نداره 

ازدنیا سیر شدم کمک ندارم 

خدایا کاش سرزایمان میمردم

چقدر عذاب ببینم اخه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سه تابچه و شوهر بیکار اونم تو این زمونه!! چکار میکنی دختر؟!!

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

با این روحیه بچه اوردنت چی بود اخه

روحیه داغون 

اعصاب داغون 

شوهر بی عرضه 

حتی یه بار تو این همه سال نگفته دمت گرم بخاطر زندگیمون باهمه چی ساختی شرمندتم کم گذاشتم همیشه طلبکارها

خانوادش داغونتر ازخودش 

کاش زمان برمی‌گشت عقب

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

آخه سه تابچه و شوهر بیکار اونم تو این زمونه!! چکار میکنی دختر؟!!

خودم سرکار میرفتم 

سومی خداخواسته شد نتونستم بندازم ازگناهش ترسیدم

روحیه داغون اعصاب داغون شوهر بی عرضه حتی یه بار تو این همه سال نگفته دمت گرم بخاطر زندگیمون باهمه چی ...

عزیزم زاییدن خالی ک هنر نیست مرغم روزی ۲ تا میزاد باید ایندشونم در نظر بگیری بیاری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

روحیه داغون اعصاب داغون شوهر بی عرضه حتی یه بار تو این همه سال نگفته دمت گرم بخاطر زندگیمون باهمه چی ...

خب عقل خودت چی میگه!

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خودم سرکار میرفتم سومی خداخواسته شد نتونستم بندازم ازگناهش ترسیدم

میفهمم ولی باید سفت و سخت جلوگیری کنی کاش لوله هاتو سر این زایمان میبستی خب اون بچه ها هم آینده میخوان الان مردم همه چیز دارن بازم از بچه آوردن میترسن زمونه بدیه پول نباشه هیچی نیست

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بعد ۳تا بچه تازه فهمیدی شوهرت خوب نیست؟نمیخوام سرزنش کنم ولی همون اول که دیدی اهل کار میست باید جونت ...

اهل کار هست اتفاقا از اونا س ک صبح ساعت ۷ میرفت شب ۱۰ میومد ولی درآمد کم الانم ک بعد عید کارش طوریکه شروع نشده اهل پیشرفت نیست اهل ریسک نیست فقط یادگرفته عین مورچه های کارگر صبح بره شب بیاد هیچی ب هیچی 

داستان زندگیم مفصله نذاشتن جدا شم همه ریختن وسط 

منم برا اینک فکرکنن همه چی رو رواله نشستم سرزندگیم 

من باخودم چیکار کردم خدایا 

بخاطر کی

میفهمم ولی باید سفت و سخت جلوگیری کنی کاش لوله هاتو سر این زایمان میبستی خب اون بچه ها هم آینده میخو ...

درست میگی 

ازهمه چی وهمه خسته ام 

کشش ندارم 

گفتم میرم سرکار دوباره ولی حالم خیلی بده