2777
2789

سلام عزیزای دل ....داشتیم با خانوادم می‌رفتیم عروسی خانوادم چون ماشین ندارن با ما میان بعد لوکیشن تالار یه جای دیگه برد مارو ....عروسی ساعت هفت بود ما ساعت هفت و نیم گم شدیم بعد مامانم شروع کرد به غرزدن بابابام که من عمه ی عروسم باید زودتر اونجا می‌بودم هی چراراهو اینجوری رفتی کاش این می‌گرفتیم هی بابامو پر میکرد...بعد شوهرم گفت عب ندارن نیم ساعت دیرتر بالاخره میرسیم گفت برای تو مشکلی نیست من باید الان اونجا بودم بابام به شوهرم گفت عب نداره منم جبران میکنم تلافی میکنم انگار شوهرم ازقصد راهو اشتباه رفته اونم بیچاره بخاطرمن هیچی نگفت....ده دقیقه به هشت رسیدیم و پیاده شدن ودرماشینوکوبیدن رفتن وبابام به شوهرم گفت لوکیشن چیه توعقل خودتو نگاه کن جلوی بقیه بهش گفت بی عقل....حالا جالب اینه مامانم توتالار بامن قهربود برگشتنی هم رف سوار ماشین فامیلاش شد لاما نیومد....شوهرمو خیلی ناراحت شد گفت دیگه بااینا جایی نمیرم همش استرس و اعصاب خوردی دارن...حالا چه کنمممممم مامانم میگه چرا شوهرت خونسردبود وقتی من استرس داشتم میگفتم زودبرسیم میگف علی ندارم حالانیم ساعت دیرتر

چقد دلم سوخت واس شوهرت🥺طفلی......حق باشوهرته خب نمیتونسی اونجا دفاع کنی ازش؟؟؟؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودت نفهمیدی خانوادت چقدر بی تربیت هستن و حق با همسرته و چقدر صبوری کرده و چیزی نگفته اگر با خودت این رفتار میشد و خانواده همسرت این کارو باهات میکردن تو هم میتونستی آنقدر صبور باشی من اگر بودم تا یه مدت با خانوادم  قهر میکردم تا بدونن نباید بی احترامی کنن یا تو همون ماشین جوابشون میدادم

با زبون خوش و نرم از همسرت تشکر کن که صبوری کرد و حرمت نگه داشت، بگو قدر محبتشو میدونی و بهتر و بیشتر برای خودشو خانوادش جبران میکنی، اینطوری اونم آروم میشه و شما هم تهدید و تبدیل به فرصت کردی برای خودت🌺

چی بگم خواهر که منم اعصابم الان از رفتار بابام با شوهرم داغونهچرا آخه انقد آبروی مارو جلو شوهرا میبر ...

فک میکنن اینطوری رفتارکنن کاربزرگی کردن نمیدونن ک فقط دخترشون روگوچیک میکنن انقدبزرگی نمیکنن بگن گوشتمون زیردندون پسرمردم