2777
2789

عروسی کردم ولی شوهرمم نمیخواد من خونه باشم  ادم درستی هم نیست کلا مفصله اینکه میگم نمیخواد خواستنش مهم نیست شرایطو جوری میکنه ک من نتونم برم خونه خودم و از وقتی عروسی کردم همش خونه مادرمم 

خسته شدم از حرف و تیکه کنایه ها عصاب خوردکنی خوانوادم از ادنطرفم بی مسعولیتی شوهرم 

کجا وردارم جونمو ببرم 

مستاجر بیرونمون کرده الان خونه نداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زندگیت روبه راه شه آمین

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بخاطر عدم توانایی و نداشتن خونه ازش جدا شو و برو دنبال کارخانواده تم نباید مجبورت کنن اونم با ی آدم ...

مجبورم میکنن دیگه داعم میگن برو فقط برو

اصلا ذره ای مهم نیستم براشون 

اگر یه سقفی داشتم میرفتم 

مجبورم میکنن دیگه داعم میگن برو فقط برواصلا ذره ای مهم نیستم براشون اگر یه سقفی داشتم میرفتم

عزیزم چقد ناراحت شدم برات🥲کاش حداقل بچه نمیاوردی مگه ی نفر چه زحمتی براشون داره که اینجوری میکنن

عزیزم چقد ناراحت شدم برات🥲کاش حداقل بچه نمیاوردی مگه ی نفر چه زحمتی براشون داره که اینجوری میکنن

بخاطر همون میگم ازدواج نکن از اونور بوم بیفتی بگی فرار کنم برم بدتر بری خدای نکرده باز برگردی عین من