2777
2789
عنوان

توی بارداری شددلتون بگیره یا بشکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 52 پست
چکار کردی ؟ چطوری به داد خودت رسیدی ؟

با خدا ارتباط برقرار کردم اینقدر نماز خوندم موقع گریه میرفتم سمت دعا و نماز اررررروم میشدم ولی الان ک حالم بهتر شده خیلی بیشعور شدم و‌دیگه نخوندم حتی توی این فاصله خدا بهم ی لطف بزرگی کرد ولی نمازمو قطع کردم خیلی هم میترسم چپن نخوندم دیگه

شوهرت اخلاقش چطوره ؟

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حات دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵             دوستای عزیزم میشه برام دعا کنید برای دل کوچیک دخترم آرزوش خدا بده 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا از فامیلا و دوستام حاملن ، همکارم حامله است

انقدر خانواده هاشون توجه دارن 

همکارمون هر روز مامانش زنگ میزنه حالش رو میپرسه ، براش غذا میپزه ، کلی خرید و هدیه

فامیلا توی اینستا میبینم هی کادو میدن برای بچشون ، ذوق میکنن 

من این مدت همش تنها بودم و هیچکی یه ذره ذوق نکرد 

یه بار اولا مامانم اینا و یکی از خواهرم اومدن ، اونم نه به خاطر من ! چون تهران کار داشتن

خواهرم به اسم مراقبت از من چند روز موند که همش داشت خوش میگذروند و تلفنی با دوستاش حرف میزد و من پذیراییش میکردم

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
شوهرم صبح تا شب سرکاره ، شب هم که میاد خسته است  خودمم که میرم سرکار و میام  دلم یکم محب ...

محبت که.....همه محتاجیم

اما زن باردار بیشتر

حق داری هااا

نمیگم نداری

حق با توه کاملا

اما حالا که نیست...نمیشه کاریشم کرد

پس باید خودت ب خودت محبت کنی

بعدشم بخدا هییییچ کس مث خدا ناز ادما رو نمیکشه

کافیه رو بهقبله بشینی

باهاش حرف بزنی

نه غر میزنه،نه دغوا نه سرزنش....خوب خوب گوش میده...جوابی نمشیشنئی،اما اروم میشع دلت

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )

به اینا فک نکن

به این فک کن یه روز فوق العاده در انتظارته

وقتی بچتو بغل کنی....بخدا هییییچ کدوم از اینا یادت نمیاد

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
شوهرت اخلاقش چطوره ؟

مثل همه زن و شوهرا گاهی بحث و اختلاف داریم ، الان خوشحاله بچه دار شدیم بهتر شده

ولی صبح زود میره آخر شب میاد 

انقدرم خسته میشه که زیاد حال و حوصله توجه کردن به منو نداره 

خونریزی هم که داشتم بیشتر کارای خونه با اون بود

میاد خونه بیهوش میشه از خستگی

مهم شوهرته شاید خسته باشه اما همین که کنارته خیلی خوبه

اگرالان مراقب ناراحتیت نباشی بعد پشیمون میشی چون خیلی روبچت تاثیر داره 

من خودم بارداری دومم خیلی خیلی اذیت شدم من مشکل داشتم و نمیدونستم رابطه داشته باشم اما شوهرم اصلا برا نمیکرد همیشه با زنای دیگه چت میکرد این موضوع خیلی چند اذیت میکرد نمیدونستم به کسی بگم برام سخت بود همه جوره هوامو داشت اما با این کارش داغونم میکرد دوست داشتم مراعات حالمو بکنه اما براش مهم نبود که من ناراحت بشم فکر میکرد با پول میشه همه چیزو درست کرد اینقدر گریه کردم و خودمو اذیت کردم که الان بچم روانی شده خیلی عصبیه نمیدونم کنترلش کنم 

توروخدا به خاطر غمت هم که شده زیاد خودتو اذیت نکن بعد خودت اذیت میشی

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حات دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵             دوستای عزیزم میشه برام دعا کنید برای دل کوچیک دخترم آرزوش خدا بده 🤲

زنداداشام که حامله بودن مامانم خیلی ذوق میکرد براشون

همش توجهشون میکرد ، کادو میگرفت براشون ، کلی خرید میکرد

چون دختر بودیم نه خودمون ارزش داشتیم نه بچه هامون

اما با اومدن بچه همه اینا سلام رفت فقط به غمم فکر میکردم اما همیشه با خودم میگم کاش این کارو نمیکردم

مهم شوهرته شاید خسته باشه اما همین که کنارته خیلی خوبه اگرالان مراقب ناراحتیت نباشی بعد پشیمون میشی ...

الهی بگردم برای بچت

فکر کنم بچه منم همش غمگینه توی دلم

من اون اوایلش خیلی داغون بودم،آهنگ "لالایی" علی زند وکیلی و میزاشتم گریه میکردم فقط😐 تکرار پشت تکرا ...

چقدر این آهنگ غمگینه      اشکمو درآورد

الهی بگردم برای بچت فکر کنم بچه منم همش غمگینه توی دلم

خدا نکنه عزیزم فقط تا میتونی خودتو مشغول کن نماز و قرآن بخون خیلی آرام بخشه  بیرون برو برای بچت خرید کن تا یادت بده انشاالله نی نی که به دنیا بیاد همش یادت میره

اگر مراقبت نکنی احتمال داره افسردگی بعد ژایمان بگیری دیگه نمیتونی به نی نی هم برسی