2777
2789

میشه بگین چیکارا کردین چیا دادین بچتون تپل مپلی شد 

دخترم ۵ماهشه۶ کیلوئه😭😭😭 ۱۵۰۰ کم داره وزن تولدش عم ۳۵۰۰ بود دکترش گفت حداقل باید ۷۵۰۰ میبود الان … توزوخدا بگین چی بدم زود وزن بگیره اخه بچه از همون اول وزن نگیره دیگ نمیگیره بنظرم… شیر خشک گیگوز میخوره 

جوانه گندم با ماست ...سویق...موز 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت یه حلیم یاد میدم براش درست کن اگر سر دوهفته وزن اضافه نکرد با من

گوشت رو بذار بپزه 

گندم بی پوست هم بذار بپزه

هردوشون که کامل پخته شد با گوشتکوب برقی قشنگ لهش کن 

بهش یکی دو لیوان شیر اضافه کن بذار قشنگ جابیفته 

اگرحواست نباشه ته میگیره

بعد که جا افتاد خنکش کن

باعسل اگر طبیعی و مطمئن هست شیرینش کن

اگر نه با نبات یا هرچی به جز شکر 

اصلا این حلیم فوق العاده هست برای وزن گرفتن بچه 

پسر من حسابی لپ دراورد من هفته ای سه بار بهش میدادم 

فقط دکتر اطفال 

سرخود کاری نکن. 

حالا من زایمان کردم .مادرشوهرم از شهرشون اومده بود خونمون .

کلی دم کرده آورده بود ..

یکسره میداد بچه‌ بخوره‌ ..

منم جرات نمی‌کردم چیزی بگم.

دوهفته بود.‌

[QUOTE=379128844]عزیزم از چند ماهگی 

من خیلی زود غذای کمکی رو برای بچه شروع کردم 

همین حلیمم شش ماهگی به بعد برای بچم استفاده کردم با مقدار کم شروع کردم 

ولی خب این غذا چون گوشت داره و ممکنه یه کم سنگین باشه برای معده بچه بهتره بعد از پروژه حریره بادوم و فرنی و سوپ باشه که معده بچه اماده باشه

از چند ماهگی؟؟

من کوچک بودن اش و سویق و قلم گوساله میدادم..مغز قلم عالیه..خودشون باز ب سنی رسیدن لاغر شدن باز دخترم الان هفت سالشه تا پارسال لاغر بود امسال ی کم پر شده

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از چند ماهگی؟؟

۶ ماه ب بعد ...تو سوپ ام میتونی بریزی .اخراش بریز ی قل بزنه بردار ..یا پودرش فرنی درس کن بده 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭