2777
2789
عنوان

بیاین عکس پسر عموم رو بذارم

261 بازدید | 24 پست

4 سالشه  ببینین چنی شیرین ونازاااااااره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

لایک

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خواستم اول بپرسم عاشقشی؟ 🤣فکر کردم همو میخواید 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم اول بپرسم عاشقشی؟ 🤣فکر کردم همو میخواید

نه بابا ولی کاش بزرگ بود😂

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مژه هاشووووووو

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چرا قیافشو اینطوری کرده ؟

گفتمم بیا عکس بگیرم اینجوری میکنه

اوووخ اوووخ اووخ اداهاشو نیگا گوگولوووو خوشگل♥️♥️♥️♥️♥️♥️

کوچیکته خواعرتم♥️