2777
2789
عنوان

چجوری بگم نسیه نداریم

72 بازدید | 9 پست

یه جایی کار میکنم همکارام خیلی خوبن ولی صاحبکارم گفته نسیه نده منم نسیه نمیدما اینا چیزی لازم داشته باشن میبرن ولی یک دو روز بعدش میارن خیلی ادمای خوبی هستن چیکار کنم روم بشه بگم چجوری بگم بهشون الان باز یکی اومد چیزی لازم داشت برد گفت پولو میارم 

اصلا لکنت میگیرم دیگ استرس شدید میگیرم از وقتی اینو گفته اخرش اخراجم میکنه.

خو اموال خودت ک‌نیس 

اونام میدونن دگ 

بگو صاب کارم هر شب حسابارو چک میکنه 

نمیتونم 

اگ خیلی براشون مهم باشی درک میکنن 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همکارانت یعنی اعضای همون مجموعه،نسیه میگیرند ؟ 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب همکارانت یعنی اعضای همون مجموعه،نسیه میگیرند ؟

اره ولی میارن یه چند روز بعدش هوای منم خیلی دارن کاری داشته باشم نه نگفتن تا حالا به خاطر همین منم روم نمیشه واقعا

اره ولی میارن یه چند روز بعدش هوای منم خیلی دارن کاری داشته باشم نه نگفتن تا حالا به خاطر همین منم ر ...

خب صاحبکارت اگه بفهمه همکارانت یکی دو روزه پولو میارن شاکی میشه ؟ منظور رییست مردم عادی بوده یا همکاران که نسیه ندی؟ 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب صاحبکارت اگه بفهمه همکارانت یکی دو روزه پولو میارن شاکی میشه ؟ منظور رییست مردم عادی بوده یا همکا ...

مشتری های عادی که اصلا خودم نمیدم ولی برای همکارا گفته نده بهشون کلا هیچی. اره دیگ بازم میگه نده بهشون یسری اومد حساب دو نفر دیدی گفت نده بهشون کلی اون دوتا رو خیلی دوست دارم و میارن پولو ها اونجوری نیست که برن دیگ نیان