2777
2789
عنوان

کسی تازگیا دندونشو جراحی کرده

88 بازدید | 29 پست

دکتر عکس گرفته 

گفت رو کانال عصبیه فلان

فرستاد جراح برم

هنوز نرفتم

دندونم یجوری درد میکنه ک تا مغز استخون حس میکنم 

میزنه ب گوشم و کتفم 

نمیدونم چیکار کنم الان

موند شنبه ک برم دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون رو کانال عصبه حتما باید جراحی کنی

ممکنه نمونه کامل هم در بیاره و ی مقدارش بمونه داخل که ب عصب آسیب نزنه

حتماً برو متخصص فک و صورت ، حتماً 

چون ممکنه فک بی حس بشه اگه خوب جراحی نشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ن کناریشه

میخواد بکشه که گفت بری جراح؟

نترس من قبل عید 6تا دندون کشیدم 4تاش عقل بود که2تاش بخیه خورد...حین کار اذیت نمیشی...بعدش با مسکن میتونی دردشو تحمل کنی

عفونتم داره ریشع دندونت؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

میخواد بکشه که گفت بری جراح؟نترس من قبل عید 6تا دندون کشیدم 4تاش عقل بود که2تاش بخیه خورد...حین کار ...

حتما عفونت داره ک‌درد میکنه دیگ 

مگه نه

جراحی کردین شما هم؟

دندون عقلم باعث شد این خراب شه

میخواد بکشه که گفت بری جراح؟نترس من قبل عید 6تا دندون کشیدم 4تاش عقل بود که2تاش بخیه خورد...حین کار ...

از امپولش میترسم 

هووووف

خیلی عذاب میکشم الان 

حاضرم الان بکشن بندازن 

هووووف

حتما عفونت داره ک‌درد میکنه دیگ مگه نهجراحی کردین شما هم؟دندون عقلم باعث شد این خراب شه

جراحی که چیزی نگفت دکترم

فقط قبل کشیدن هزینه بخیه هم جدا گرفت حتما دکتره میدونست بخیه لازم میشه

برای عفونیش مترونیدازول 500 با اموکسی کلاو 625 بگیر هر12ساعت بخور فورا عفونتش میره دردش کم میشه 

از امپولش میترسم هووووفخیلی عذاب میکشم الان حاضرم الان بکشن بندازن هووووف

منم مثل تو بودم میترسیدم 

اما فکرکن هربار 2تا میکشیدم تو 2هفته 6تا کشیدم ک 4تاش دندون عقل بود

نترس کدوم شهری؟پیش جراح برو برات راحت درمیاره 

منم مثل تو بودم میترسیدم اما فکرکن هربار 2تا میکشیدم تو 2هفته 6تا کشیدم ک 4تاش دندون عقل بودنترس کدو ...

خوبی عزیزم بچه ها خوبن؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جراحی که چیزی نگفت دکترمفقط قبل کشیدن هزینه بخیه هم جدا گرفت حتما دکتره میدونست بخیه لازم میشهبرای ع ...

میخورم اثر نمیکنه آخه

قلبم تیر میکشه از بس قرص میخورم

دیگ‌نمیدونم چیکار کنم 

دنتول میزارم روش زود ب‌ زود

امروز اصلا دردش قطع نمیشه اخه

استارتر دکتر متخصص برو 

امپول یه کوچولو موقع ترزیق درد داره بعد بی حس میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
استارتر دکتر متخصص برو امپول یه کوچولو موقع ترزیق درد داره بعد بی حس میشه

دوبار قبلا کشیدم دندونمو اونم بزور و کتک مامانم

الان استرس میگیرم وقتی برم دندونپزشکی

دوبار قبلا کشیدم دندونمو اونم بزور و کتک مامانمالان استرس میگیرم وقتی برم دندونپزشکی

منم مثل خودتم کلا به دندانپزشکی فوبیا دارم 

یه حس خفگی بهم دست می ده