1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 عنوان کسی بوده پیسی گرفته باشه و منوبنزن استفاده کرده باشه 608 بازدید | 68 پست ؟؟؟ یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹 1404/01/28 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کچل_مو_قشنگ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2690 زمانی ک من داروخونه میرفتم ی خانومه میومد میگرفتاین پماد و یک صابون مرتب استفاده میکردپیسی روی صورتش بود فقطقشنگ صورتش رو سفید کرده بود پمادهاما باید مرتب ضد افتاب استفاده میکرد
آوازگل عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 605 نمیدونماما این لکه ها از سردی بدن بوجود میان و کمبود ویتامین سی و استرس و اعصاب ضعیفحجامت،عرق گل بنفشه،کرم ویتامین سی و قرص ویتامین سی برای جلوگیری از بیشتر شدن شدن لکه ها جوابه و در نهایت آرامش
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 زمانی ک من داروخونه میرفتم ی خانومه میومد میگرفتاین پماد و یک صابون مرتب استفاده میکردپیسی روی صورتش ... من دست و صورتم درگیره دلم میخواد خودکشی کنم خسته شدم دکترم میگه تا هفتاد درصد درگیر نشی نمیتونم پماد بدم بهت آخه انصافه؟ اعتماد به نفس ندارم دیگه دارم به مردن فک میکنم یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 نمیدونماما این لکه ها از سردی بدن بوجود میان و کمبود ویتامین سی و استرس و اعصاب ضعیفحجامت،عرق گل بنف ... همشونو رفتم و انجام دادم تهش هیچی بخاطر استرس و اظطراب شدید دچار پیسی و بیماری قلبی شدم یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
آوازگل عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 605 همشونو رفتم و انجام دادم تهش هیچی بخاطر استرس و اظطراب شدید دچار پیسی و بیماری قلبی شدم این ی بیماری خود ایمنی هستشما باید اول روان تون رو آروم کنیدنماز بخونید ،قران....از نظر روانی باید بیشتر رو خودتون کار کنید
مهتاب1371 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3175 من دست و صورتم درگیره دلم میخواد خودکشی کنم خسته شدم دکترم میگه تا هفتاد درصد درگیر نشی نمیتونم پماد ... خودت بگیر نیازی به تجویز دکتر نیست
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 این ی بیماری خود ایمنی هستشما باید اول روان تون رو آروم کنیدنماز بخونید ،قران....از نظر روانی باید ب ... از نظر روانی از بچگی خونمون هرثانیه بحث و دعواست دلیل این بیماری کوفتی هم همینه نمیشه نمیشه خدایا دیگه دارم به مردن فک میکنم یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 خودت بگیر نیازی به تجویز دکتر نیست طریقه مصرفشو بلد نیستم وگرنه میگرفتم دکتر میبینه من ماسک میزنم بهش میگم اعتماد به نفس ندارم یدست سفید میخوام بشم میکه نه یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
کچل_مو_قشنگ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2690 من دست و صورتم درگیره دلم میخواد خودکشی کنم خسته شدم دکترم میگه تا هفتاد درصد درگیر نشی نمیتونم پماد ... وا تنها چیزی که درمان نداره مرگه... میخوای اونکارو کنی؟دکترت رو عوض کن میدونم سخته ، اما چاره دارهاتفاقا اتفاقا اون خانونه از وقتی پماد میزنه اینقد سفید و ناز شده مث خارجی ها
آوازگل عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 605 از نظر روانی از بچگی خونمون هرثانیه بحث و دعواست دلیل این بیماری کوفتی هم همینه نمیشه نمیشه خدایا دی ... زندگی همینه عزیزمباید برای ارامشت تلاش کنی بدستش بیاریخودت زندگی رو یاد بگیریبا مردن چیزی عوض نمیشه
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 وا تنها چیزی که درمان نداره مرگه... میخوای اونکارو کنی؟دکترت رو عوض کن میدونم سخته ، اما چاره دارهات ... پوستم سفیده ولی میدونی مشکل کجاست؟اینکه اون لکها پخشن و صورتمو زشت جلوه میدن یدست نیستن انگار پوستم سوخته اونشکلیه نمیدونی چقد اعتماد به نفسم کم شده روم نمیشه بیرون برم از خونه یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
مهتاب1371 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3175 طریقه مصرفشو بلد نیستم وگرنه میگرفتم دکتر میبینه من ماسک میزنم بهش میگم اعتماد به نفس ندارم یدست سفی ... اوایل روزی دوبار باید استفاده بشه بعدش که کمرنگ شد هفته ای یه بار
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 951 اوایل روزی دوبار باید استفاده بشه بعدش که کمرنگ شد هفته ای یه بار خب منوبنزن بیست درصد داره چهل درصد داره شصت درصد داره کمرتگ میشه یا یدست همرنگ میکنه؟ یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
کچل_مو_قشنگ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2690 پوستم سفیده ولی میدونی مشکل کجاست؟اینکه اون لکها پخشن و صورتمو زشت جلوه میدن یدست نیستن انگار پوستم ... حالت رو قشنگ میفهمم...من باردارم و قشنگ وسط پیشونیم انگار مهر داغ کردن گذاشتن اونطوری قهوه ای نوک ممه ای شده😅چونه ام؛ زیر چشمامکلا قوه ای عنی شدماما خیلی پر رو تشریف دارم؛ اعتماد به نفسم داغان شده آغا داغان هااما میرم جلو ایینه میگم من زیبا ترین زن باردارم🤐🤢