2777
2789

نمیدونم

اما این لکه ها از سردی بدن بوجود میان و کمبود ویتامین سی و استرس و اعصاب ضعیف

حجامت،عرق گل بنفشه،کرم ویتامین سی و قرص ویتامین سی برای جلوگیری از بیشتر شدن شدن لکه ها جوابه و در نهایت آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمانی ک من داروخونه میرفتم ی خانومه میومد میگرفتاین پماد و یک صابون مرتب استفاده میکردپیسی روی صورتش ...

من دست و صورتم درگیره 

دلم میخواد خودکشی کنم 

خسته شدم 

دکترم میگه تا هفتاد درصد درگیر نشی نمیتونم پماد بدم بهت 

آخه انصافه؟ اعتماد به نفس ندارم دیگه دارم به مردن فک میکنم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نمیدونماما این لکه ها از سردی بدن بوجود میان و کمبود ویتامین سی و استرس و اعصاب ضعیفحجامت،عرق گل بنف ...

همشونو رفتم و انجام دادم 

تهش هیچی 

بخاطر استرس و اظطراب شدید دچار پیسی و بیماری قلبی شدم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

همشونو رفتم و انجام دادم تهش هیچی بخاطر استرس و اظطراب شدید دچار پیسی و بیماری قلبی شدم

این ی بیماری خود ایمنی هست

شما باید اول روان تون رو آروم کنید

نماز بخونید ،قران....

از نظر روانی باید بیشتر رو خودتون کار کنید

این ی بیماری خود ایمنی هستشما باید اول روان تون رو آروم کنیدنماز بخونید ،قران....از نظر روانی باید ب ...

از نظر روانی از بچگی خونمون هرثانیه بحث و دعواست 

دلیل این بیماری کوفتی هم همینه 

نمیشه 

نمیشه خدایا دیگه دارم به مردن فک میکنم

خودت بگیر نیازی به تجویز دکتر نیست

طریقه مصرفشو بلد نیستم وگرنه میگرفتم 

دکتر میبینه من ماسک میزنم بهش میگم اعتماد به نفس ندارم یدست سفید میخوام بشم میکه نه 

من دست و صورتم درگیره دلم میخواد خودکشی کنم خسته شدم دکترم میگه تا هفتاد درصد درگیر نشی نمیتونم پماد ...

وا تنها چیزی که درمان نداره مرگه... میخوای اونکارو کنی؟

دکترت رو عوض کن 

میدونم سخته ، اما چاره داره

اتفاقا اتفاقا اون خانونه از وقتی پماد میزنه اینقد سفید و ناز شده مث خارجی ها

از نظر روانی از بچگی خونمون هرثانیه بحث و دعواست دلیل این بیماری کوفتی هم همینه نمیشه نمیشه خدایا دی ...

زندگی همینه عزیزم

باید برای ارامشت تلاش کنی بدستش بیاری

خودت زندگی رو یاد بگیری

با مردن چیزی عوض نمیشه

وا تنها چیزی که درمان نداره مرگه... میخوای اونکارو کنی؟دکترت رو عوض کن میدونم سخته ، اما چاره دارهات ...

پوستم سفیده ولی میدونی مشکل کجاست؟

اینکه اون لکها پخشن و صورتمو زشت جلوه میدن یدست نیستن انگار پوستم سوخته اونشکلیه 

نمیدونی چقد اعتماد به نفسم کم شده روم نمیشه بیرون برم از خونه

اوایل روزی دوبار باید استفاده بشه بعدش که کمرنگ شد هفته ای یه بار

خب منوبنزن بیست درصد داره چهل درصد داره شصت درصد داره 

کمرتگ میشه یا یدست همرنگ میکنه؟

پوستم سفیده ولی میدونی مشکل کجاست؟اینکه اون لکها پخشن و صورتمو زشت جلوه میدن یدست نیستن انگار پوستم ...

حالت رو قشنگ میفهمم...

من باردارم و قشنگ وسط پیشونیم انگار مهر داغ کردن گذاشتن اونطوری قهوه ای نوک ممه ای شده😅

چونه ام؛ زیر چشمام

کلا قوه ای عنی شدم

اما خیلی پر رو تشریف دارم؛ اعتماد به نفسم داغان شده آغا داغان ها

اما میرم جلو ایینه میگم من زیبا ترین زن باردارم🤐🤢