2777
2789
برای هم خونه باید طرفتو بشناسی و هم خودتو که ببینی میتونی تحمل کنی یا نه

میخواستم یه مدت کوتاه برم خوابگاه با یه نفر دیگه خونه بگیریم ولی میترسم انقدر که آدما مشکل دارن با مثبت بودن...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم یه مدت کوتاه برم خوابگاه با یه نفر دیگه خونه بگیریم ولی میترسم انقدر که آدما مشکل دارن با م ...

یعنی چه با مثبت بودن مشکل دارند؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

علاقه شدیدی به خلاف دارن از هر نوعش

بله هستند آدم هایی که برای این که بتونند هرکاری بکنند خونه میگیرند

اول طرفتون بشناسین بعد هم خونه بشین

بنظرم بیشتر دونفر باشین بهتره

خود من هنوز درم عوارض مهمونای که داشتم را پس میدم

خوابگاه خصوصی؟

ن خابگاه دولتی تو محوطه ی دانشگاهمون. 

اگه هم‌اتاقیت بد باشه واقعا خیلی اذیت کنندس

و اینکه مثلا ممکنه هما تو ی تایم نخان استراحت کنن نخان بخابن اینا خیلی رو اعصابه

ایکه ی نفر سردشه میگه کولر خاموش باشه ی نفر گرمشه نیگه روشن 

ایکه کسی بیشعور باشه بخاد بی اجازه ب وسایلت دست بزنه از اول باید بهشون رو ندی

خیلی اختلافا هست ک باعث دعوا میشه حتی اگه رفیق صمیمی هم باشین بارم دعوا امکات داره اتفاق بیفته ب هر حال چنتا ادم از چند شهر و قومیتو فرهنگ مختلف هستین حتی ی خانواده تو ی خونه ی بزرگ هم دعواشون میشه چ برسه ب چند غریبه تو ی اتاق

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

بله هستند آدم هایی که برای این که بتونند هرکاری بکنند خونه میگیرنداول طرفتون بشناسین بعد هم خونه بشی ...

چرا بیشتر از دونفر؟ 

بعد چند سالم نمیشه یه نفرو شناخت...🤦🏻‍♀️

ن خابگاه دولتی تو محوطه ی دانشگاهمون. اگه هم‌اتاقیت بد باشه واقعا خیلی اذیت کنندسو اینکه مثلا ممکنه ...

خیلی سخته... مخصوصا واسه کسی که به تنهایی عادت کرده...

[QUOTE=379115488]خیلی سخته... مخصوصا واسه کسی که به تنهایی عادت کرده...[/QUOTEب من خیلی خوش گذشت ینی الان ک ایقد تو زندگی اذیت شدم قدرشو میدونم ک حیف

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

[QUOTE=379115488]خیلی سخته... مخصوصا واسه کسی که به تنهایی عادت کرده...[/QUOTEب من خیلی خوش گذشت ینی ...

دیگه به شانسم بستگی داره که آدم تو چه شرایطی بیوفته

چرا بیشتر از دونفر؟ بعد چند سالم نمیشه یه نفرو شناخت...🤦🏻‍♀️

چون وقتی دونفر باشن بیشتر این اتفاق میوفته که ینفر بخواد نفر دوم را ساکت کنه

ولی بین سه نفر کم تر چنین اتفاقی میوفته