2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله افتضاح بود 

هم خونه ایم ازم دزدی میکرد وسایلمو برمیداشت لباسامو میبرد خونشون همه اینارو بدون اجازه میکرد پول نقد میزاشتم کیفم برمیداشت دوست پسرشو شب میورد یه پالتو پوست داشتم خیلییییی عاشقش بودم ازم دزدیدش😐وقتی برگشتم خونمون لباس هیچی نداشتم انگار راهزن زده بود بهم

هر‌ هم چی جنگیدم فایده نداشت 

خداروشکر اون روزای کذایی گذشت

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بله افتضاح بود هم خونه ایم ازم دزدی میکرد وسایلمو برمیداشت لباسامو میبرد خونشون همه اینارو بدون اجاز ...

هم خونه داشتن خیلی بده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

محاسن و معایبش چی بود؟ خوابگاه خصوصی؟

پانسیون دانشگاه بود.

تو اتاقمون شش نفر بودیم.

خوب بود دوس داشتم.

ماهم تو اتاقمون دزد داشتیم که فقط پولو برمیداشت، ولی از من هیچوقت دزدی نکرد.

البته منم سر دست نمیذاشتم، کمد داشتیم که قفل میکردیم.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
بله افتضاح بود هم خونه ایم ازم دزدی میکرد وسایلمو برمیداشت لباسامو میبرد خونشون همه اینارو بدون اجاز ...

از کجا و چند وقت بود باهاش آشنا شده بودی؟

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

تو خوابگاه بودی یا خونه مجردی؟

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

کدومش؟ محاسن و معایبش چی بود؟

خوابگاه بودم 

ببین زمان ما که خداروشکر اونقدرا خلاف و اینا زیاد نبود 

ما اتاقمون شیش نفره بود و ۶تامون هم تا هشتاد درصد از نظر خلق و خو مثل هم بودیم ....

محاسن که خیلی داره، مثلاً مستقل شدن رو یاد میگیری، دیگه ساعت خورد و خوراک و خوابت با خودته و با هم سن و سالات زندگی می‌کنی ...

معایب که به صورت کلی میگم، محیط و نظافتش ممکنه برات اذیت کننده باشه .. یه وقتایی تو خوابی ولی بقیه بیدارن، سروصدا ممکنه اذیتت کنه.. 

ممکنه الان محیط خوابگاه از نظر فساد و خلاف بد باشه و باید حواست باشه تاثیر مگیری

با خدا همه چیز امکان پذیره