2777
2789

باردارم 🥲

امروز صبح بی بی چک زدم مثبت بود

خیلی گیجم

با همسرم صحبت کردیم تا دوسه ماه دیگه که قراره بریم خونه خودمون به کسی چیزی نگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکر این دخترمم که ممکنه آسیب ببینهبچم سنی نداره

می بخشید که میپرسم. من متوجه نشدم. بچه کوچیک دارید ولی هنوز نرفتید خونه خودتون و خونه پدرتون هستید؟ یعنی قبل ازدواج بچه دار شدی؟

می بخشید که میپرسم. من متوجه نشدم. بچه کوچیک دارید ولی هنوز نرفتید خونه خودتون و خونه پدرتون هستید؟ ...

نه عزیزم 

ما یکم شرایط زندگیمون پیچیده‌ست 😂

دوساله اومدیم خونه پدرم تا بتونیم خودمونو جمع و جور کنیم و خونه بخریم

پارسال خریدیم و دادیم اجاره

امسال به امید خدا میریم خونه خودمون تا دوسه ماه دیگه 

نه عزیزم ما یکم شرایط زندگیمون پیچیده‌ست 😂دوساله اومدیم خونه پدرم تا بتونیم خودمونو جمع و جور کنیم ...

خداروشکر که تونستید خونه بخرید. فکر کردم قبل ازدواج بچه دار شدید

. برادرزاده من هم فاصله سنشون ۲ سال هست به نظر من عجله نکن که برید خونتون چون به کمک نیاز داری وقتی بچه بیاد سخته.  چون بچه بزرگت اونقدر عقل رس نیست که کار خطرناک نکنه و مراقب باشه. و دومی بیاد نوزاد هست و  بی دفاع. الان برای نگهداری از برادرزاده مامان من و مادر زنداداشم بهش کمک می‌کنند ولی باز با این وجود زنداداشم خیلی خسته میشه

خداروشکر که تونستید خونه بخرید. فکر کردم قبل ازدواج بچه دار شدید. برادرزاده من هم فاصله سنشون ۲ سال ...

ممنونم عزیزم 

خونه مون نزدیک خونه مادرمه

بیشتر می‌خوام برم چون دوست ندارم بگن اومده خونه باباش نشسته انقد خوشه که بچه دارم میشه 

و اینکه من خیلی وقتا حرف‌ بارداری دوباره‌م رو میزدم مامانم اصلا راضی نبود و نیست چون میگه بچه‌ت کوچیکه و الان نیاز داره که یه مادر تمام وقت براش باشی و وقتی سرت گرم بچه ‌دومی بشه ، این اولی خیلی آسیب می‌بینه

و الان که پیش اومده اگر‌ بگم قطعا ناراحت میشه و چیزی نمیتونه بگه و بیشتر حرص‌میخوره