2777
2789
عنوان

پایتخت دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
درسته که باید میگفتن از قبل بهش ولی بعد که فهمید ۵ میلیارد و به باد داده باید ناراحتی اونارو درک میک ...

اینهمه سرکارش گذاشتن

مسخرش کردن 

دروغ گفتن بهش 

پهباد پهباد کردن

استرس کمونیسم به جونشون انداختن

خرس نزدیک بود بخورتشون😂

نقی باید طلبکار می بود دیگه برادری و رفاقت رو به پول فروختن

من جای نقی بودم نمیبخشیدم به این راحتی

نقی تو چقدر با همه اینجوری بودی🫴🏻 ولی همه با تو اینجوری بودن🫳🏻

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

ناراحتی چیو درک کنه😑اونا نقیو سرکار گذاشتن بهش دروغ گفتن!!حق صددرصد بانقی بوده اتفاقا خیلی راحتم کو ...

نقی رو سر کار نزاشتن میدونستن اگر از قبل بهش بگن نقی راضی نمیشع سنگ رو بفروشه و احتمالا ممکنه سنگ رو تحویل دولت بده مگه ندیدی ارسطو میگفت 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقی چ خرابکاری کرده بود؟؟اصلا از هیچی خبرنداشت اتفاقا حقشون بود باید از اول ب نقی میگفتن همین سکانسا ...

اگه به نقی میگفتن مث اون۲۵۰۰ دلار سنگم به فنا میداد و میبخشید

یجوری میرم انگار از اول نبودم

اینهمه سرکارش گذاشتنمسخرش کردن دروغ گفتن بهش پهباد پهباد کردناسترس کمونیسم به جونشون انداختنخرس نزدی ...

نقییی ستم کششش

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

پول رو به فنا داد ، سنگ رو انداخت بیرون درسته نمیدونست چقد میارزه ولی خب ! !

درک کنه ک دروغ گفتن ازش پنهان کردن داشتن دخترش را الکی الکی از همسرش جدا می‌کردن و کلی استرس همه رو درک میکرد!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگه به نقی میگفتن مث اون۲۵۰۰ دلار سنگم به فنا میداد و میبخشید

دقیقا ! نمیدونی اینا چجوری سریال میبینن که متوجه نمیشن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نقی رو سر کار نزاشتن میدونستن اگر از قبل بهش بگن نقی راضی نمیشع سنگ رو بفروشه و احتمالا ممکنه سنگ رو ...

اسمش سرکار گذاشتنه دقیقا

همه چیو فدای پولی کردن ک باداورده بود!

مسخرش کردن

هی‌پهباد و این مزخرفات

بهشون استرس دادن درمورد خونواده دومادش!

سنگی ک توخونه نقی وفهمیم افتاده اصلا برای همونا بود هرکاری میخواستن میکردن

درک کنه ک دروغ گفتن ازش پنهان کردن داشتن دخترش را الکی الکی از همسرش جدا می‌کردن و کلی استرس همه رو ...

بهتاش که دورغ نگفت واقعا آرم کمونیسم رو داشت پدر شوهره رو سرش . وظیفش بود ب هر حال چیزی که دیده رو بگه

اصن اون۲۵۰۰دلار رو چجوری میخوان پس بدن

عروسی سارا نیکا چی شد

مریضی بهتاش چی شد

واکنش بهروز وقتی میبینه مامانش رفت ازدواج کرد برگشت چی شد

ارشاد چی شد

همه چی مسخره تموم شد

یجوری میرم انگار از اول نبودم

بهتاش که دورغ نگفت واقعا آرم کمونیسم رو داشت پدر شوهره رو سرش . وظیفش بود ب هر حال چیزی که دیده رو ب ...

دروغ گفت اون حک شده بود چون اجباری بوده و برده بودنش اردوگاه 

ولی بهتاس گفت اینا عضو این گروهن و سر می‌برن و...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزما فقط پولو نمیبینم چیرای دیگ برامون مهمتره ن پولی ک باد اورده سنگی ک تو خونه نقی وخواهرش بوده دراصلم برای خودشون میشد اصلا میخواست بده ب هرکی!

اینا رفاقت وخونواده رو فدای ی سنگ کردن

هدف سریال چیز دیگه ای بوده کلا ن سرهم کلاه گذاشتن