2777
2789
عنوان

پایتخت دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
اصن اون۲۵۰۰دلار رو چجوری میخوان پس بدنعروسی سارا نیکا چی شدمریضی بهتاش چی شدواکنش بهروز وقتی میبینه ...

خیلی مسخره بود .. مخصوصا پولی که جلو جلو گرفته بودن برا سنگه تکلیفش معلوم نشد 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اصن اون۲۵۰۰دلار رو چجوری میخوان پس بدنعروسی سارا نیکا چی شدمریضی بهتاش چی شدواکنش بهروز وقتی میبینه ...

اون پول واقعا کم نبود ک الان بگن برمیگردونیم از اونور گفت نمیشه اونا رو دور زد و اگه نبرن خطرناکه 

حسادت ب سالار  ک اپل فیلم بود چی شد و روش تاکید داشتن

وضعیت بچه های رحمت ک اصلا با فهیمه در موردش حرف نزد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دروغ گفت اون حک شده بود چون اجباری بوده و برده بودنش اردوگاه ولی بهتاس گفت اینا عضو این گروهن و سر م ...

بهتاش خودشم نمیدونست اجباری بوده فقط ویژگی های کمونیسم هارو ب هما گفت 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بهتاش خودشم نمیدونست اجباری بوده فقط ویژگی های کمونیسم هارو ب هما گفت

نه کامل ندیدی موقعی ک داشت فیلم رو نشون میداد نگذاشت بشنون گفت اینها دارع میکه کمونیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.