2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی که بعد دو ماه عقد طلاق گرفته 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک نکنم از لحاظ مذهبی مشکلی باهم داشته باشیم ولی اینکه قبلا عقد کرده یه جوریه برام

کتاب سوالات خواستگاری از دکتر بانکی پور رو بگیر بخون 

سوالات مربوط به هر جلسه رو نوشته

بسیار کامل و جامع هست

جلسه اول زیاد نباید سوال پرسیده بشه اصولا دید و بازدید هست اما از خط قرمز ها باید گفت

از خانواده ، شرایط اقتصادی، فرهنگی تعداد اعضا و شرایط خانواده

و چون متارکه کردن علت جدایی رو حتما بپرسید

و اینکه چه چیز های براتون خیلی مهمه مثلا نماز ، روزه، اعتقادات

به صورت کلی بپرسید

الهم عجل لولیک الفرج

یکی از اشناهای ماهم هرجا میرفت خاستگاری علت طلاقو این عنوان میکرد

ولی ما میدونستیم که مرده ازین شکاکا و بی اعصاباس

اون زن بدبخت اولشم فقط فرار کرد از دست این 

حواست باشه گول نخوری درست تحقیق کن با همسر اولشم حرف بزن حتما 

واسه حجاب کسی طلاق نمیگیره 

خیلی ها واسه طلاق تو عقد مهریه را می بخشن.

نه خب اگه باکره نباشه طلاقش طولانی میشه یهو طلاقش نمیدن کلی دوندگی داره فکر‌کنم دختره باکره بود

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

احتمالش هس

اره من حدسم همین بد دل بود گیر بوده فکر‌میکرد عقدش کنه میتونه کنترلش کنه بزنه تو سرش بگه دیگه نمیتونی مثل خونه بابات راحت باشی

توجلسات آشنایی خودت رو دختر مستقل و آزادی نشون بده و زیر نظرش بگیر اگه دیدی جوش میزنه سگ‌میشه بدون بد دلی از خودشه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

یکی از اشناهای ماهم هرجا میرفت خاستگاری علت طلاقو این عنوان میکردولی ما میدونستیم که مرده ازین شکاکا ...

منم یه مورد دیدم که خانواده ی پسر به همه می گن چون عروس بد حجاب بود طلاقش دادیم ،در حالیکه تو واقعیت عروس طلاق گرفته چون مچ هرز پریدن های پسر را گرفته بود !!!!

عزیزم چند سالته؟ شرایطت چیه؟ینی ته دلت ناراحت نیستی زن عقدی داشته قبلا؟؟؟ شاید رابطه ایی چیزی...من د ...

تازه شدم ۲۸ 

والا همه شرایطم باید اصولاً ایده آل باشه برا پسرا قیافم به گفته خیلیا خوبه ورزشکارم هیکلم فیت شغلم معلم و... ولی ولی متاسفانه هیچ وقت مگس نرم از کنارم رد نشده همه خواستگارامم سنتین که بقیه معرفی میکنن 

اتفاقا ناراحتم ولی خب به خاطر سنم مجبورم این گزینه رو هم بررسی کنم شاید همه چی تموم بود و بشه نادیده اش گرفت

اگه مهریه داده باشه میشه گفت حرفت درسته باید بپرسه ازش چقدر مهریه داده

شاید دختره نخواسته ذله بشه و مهریه رو بخشیده امروز یه تاپیک خوندم با وجودی که حق طلاق داشته مهر رو بخشیده😦

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

تازه شدم ۲۸ والا همه شرایطم باید اصولاً ایده آل باشه برا پسرا قیافم به گفته خیلیا خوبه ورزشکارم هیکل ...

اهان .شرایطت عالیه.من که ۲۹ ام یکیو با این شرایط خواستگارت که پولدارم بود خیلی ،رد کردم. همکارم هستیم.

انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد.❤️

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من باورم نمی شه کسی به خاطر حجاب طلاق بگیره!!! اونم تو دو ماه!! مشکل اصلی ازدواج های این مدلی اینه ک ...

موافقم 

حالا فقط میخوام یه جلسه ببینمش ببینم ارزش ادامه دادن و تحقیق بیشتر داره یا نه