سمندوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7226 عنوان دوستان براتون صلوات میفرستم ی لحظه متن تاپیک و ببینید 61 بازدید | 9 پست با سلام و احترام ❤️امروز قرارها ی جای مهم برم استرس دارم هر کس میبینه یک صلوات بفرسته به خیر و خوشی باشه منم براتون صلوات و لا حول و لا قوه الله بالله ..میخونم لایک کنید❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️دعا در حق دیگران زودتر اجابت میشه التماس دعا . 1404/01/28 | 14:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9016 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاء الله به خیر و خوشی تموم بشه تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سمندوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7226 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاء الله به خیر و خوشی تموم بشه خیلی ممنون عزیزم . دارم از استرس میلرزم و یخ زدم .
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9016 خیلی ممنون عزیزم . دارم از استرس میلرزم و یخ زدم . ان شاء الله همه چیز عالی پیش میره استرس الکی به خودت نده توکل کن بخدا . خدا هیچوقت برا بنده بد نمیخواد تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سمندوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7226 ان شاء الله همه چیز عالی پیش میره استرس الکی به خودت نده توکل کن بخدا . خدا هیچوقت برا بنده بد نمیخ ... آره ممنون من چون ی کم ناخوش احوالم کوچیکترین چیز بهم میریزه باید دارو بخورم. سر اون اینطوری میشم❤️
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9016 آره ممنون من چون ی کم ناخوش احوالم کوچیکترین چیز بهم میریزه باید دارو بخورم. سر اون اینطوری میشم❤️ ان شاء الله خدا بهت سلامتی بده عزیزم و ان شاء الله همه چیز به خیر و خوشی تموم بشه🤲🌹 تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سمندوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7226 ان شاء الله خدا بهت سلامتی بده عزیزم و ان شاء الله همه چیز به خیر و خوشی تموم بشه🤲🌹 انشالله توکل بخدا و دعای دوستانخدا نازنین مادرتو رحمت کنه 🌺🌺🌺🌺🌺😁😁
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9016 انشالله توکل بخدا و دعای دوستانخدا نازنین مادرتو رحمت کنه 🌺🌺🌺🌺🌺😁😁 ان شاء الله 🤲🤲 ممنونم عزیزم خدارفتگانتو بیامرزه تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سمندوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7226 ان شاء الله 🤲🤲 ممنونم عزیزم خدارفتگانتو بیامرزه سلامت باشید🌺
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9016 سلامت باشید🌺 🌹🧡 تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏