2777
2789

با سلام و احترام ❤️

امروز قرارها ی جای مهم برم 

استرس دارم هر کس میبینه یک صلوات بفرسته به خیر و خوشی باشه منم براتون صلوات و لا حول و لا قوه الله بالله ..میخونم لایک کنید❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️دعا در حق دیگران زودتر اجابت میشه  التماس دعا . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاء الله به خیر و خوشی تموم بشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم . دارم از استرس میلرزم و یخ زدم .

ان شاء الله همه چیز عالی پیش می‌ره استرس الکی به خودت نده توکل کن بخدا . خدا هیچوقت برا بنده بد نمیخواد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ان شاء الله همه چیز عالی پیش می‌ره استرس الکی به خودت نده توکل کن بخدا . خدا هیچوقت برا بنده بد نمیخ ...

آره ممنون 

من چون ی کم ناخوش احوالم کوچیکترین چیز بهم می‌ریزه باید دارو بخورم. سر اون اینطوری میشم❤️

آره ممنون من چون ی کم ناخوش احوالم کوچیکترین چیز بهم می‌ریزه باید دارو بخورم. سر اون اینطوری میشم❤️

ان شاء الله خدا بهت سلامتی بده عزیزم و ان شاء الله همه چیز به خیر و خوشی تموم بشه🤲🌹

انشالله توکل بخدا و دعای دوستانخدا نازنین مادرتو رحمت کنه 🌺🌺🌺🌺🌺😁😁

ان شاء الله 🤲🤲 

ممنونم عزیزم خدارفتگانتو بیامرزه

سلامت باشید🌺

🌹🧡