2777
2789
عنوان

قطع کردن غذای کمکی

101 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان روزتون بخیر

دخترم تازه یک هفته هست وارد شش ماهگی شده بخاطر وزن نگرفتن خوبش ی هفته هست که غذای کمکیشو شروع کردم از روز اول با دو قاشق کربا خوردی فرنی، ولی هربار فرنی دادم بعدش اسهال شده اون روزو سیب هم پوره کردم دادم اما از وقتی غذاشو شروا کردم خوابش خیلییییی سبک شده و نیم ساعت نمیخوابه کل روز رو، میخواستم بدونم میتونم قطع کنم غذاشو دیگه ندم تا شش ماهگی کامل بشه یا هم دیگه فرنی ندم م‌سرلاک‌اینا بعد ی مدت دیگه باز فرنی بدم!؟ با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=379091760]کلا بچه ها وارد ۶ که میشین دیگه روز مثل  قبل نمیخوابن..[/QUOTEنگرانم میگم چون بک ماه زودتر شروع کردم غذاشو شاسد گوارشش بهم ریخته ولی خیلییی کم دادم روزی دو سه قاشق مریا خوریم اونم

عزیزم توی نت سرچ کنین غذای کمکی بچه و از یک سایت معتبر طبق جداولش پیش برین، پوره میوه هنوز خیلی زود بوده، اول فرنی آرد برنج، بعد حریره بادوم که حدود دوهفته اول همینا رو کم کم زیاد میکنین

البته من هفته اول از شیره بادوم شروع کردم چون معده رو قوی میکنه روز اول یک دونه مغز بادوم رو پوست کردم و خیلی ریز رنده کردم و اقاشق مربا خوری آبجوش روش ریختم برا دو ساعت بعدم با پارچه تفاله هاشو صاف کردم و شیرشو دادم خورد تا یک هفته روزی یکی اضافه کردم بعد رفتم سراغ فرنی و برنامه های غذایی

عزیزم توی نت سرچ کنین غذای کمکی بچه و از یک سایت معتبر طبق جداولش پیش برین، پوره میوه هنوز خیلی زود ...

منم اول فرنی دادم اما اسهال شد باهاش و خوابش بهم ریخت دیگچن جا خوندم که پوره سیب و سبزیجات هم برای شروع خوبه دادم ممنون عزیزم

عزیزم توی نت سرچ کنین غذای کمکی بچه و از یک سایت معتبر طبق جداولش پیش برین، پوره میوه هنوز خیلی زود ...

بنظرتون دیگه ندم غذای کمکی بهش تا شش ماهش تموم شه یا همون فرنی رو بدم ؟ اخه با فرنی اسهال شد با اینکه رقیق و‌کم‌دادم ، سرلاک برنج و‌شیر چطوره بنظرتون بجای فرنی بدم الان اونو ؟

بنظرتون دیگه ندم غذای کمکی بهش تا شش ماهش تموم شه یا همون فرنی رو بدم ؟ اخه با فرنی اسهال شد با اینک ...

سرخود شروع کردین یا با پزشک مشورت کردین؟ چون خواهر منم بچش وزن نمیگرفت به پیشنهاد پزشکش از پایان ۴ ماهگی غذا رو شروع کرد، شما اگه با فرنی آردبرنجی که خودتون آسیاب کردین اسهال میگیره،فرنی با آب یا حریره بادوم رو امتحان کنین، اگر بازم اسهال شد با پزشکش مشورت کنین