2777
2789
عنوان

خسته شدممممم بخداااا

100 بازدید | 6 پست

از نامزدم متنفرم دو بار عمل داشتم بیمارستان نیومد بهم سر بزنه فقط زنگ میزد از خانوادم بی دلیل کینه گرفته هرچیم میپرسم چیشده میگه هیچی نیست بعد میگه خونتون اگه میام فقط بخاطر تو میام همیشه ساکته اگه حرف بزنی حرف میزنه فقط از صبح تا شب سرش تو گوشیه مرگ و زندگیم واسش اهمیت نداره میگه من به زبون نمیگم دوستت دارم من دلی دوستت دارم ولی با کاراش نشون نمیده پیرم کرد بخدا خانوادمم بخاطرش عذاب میکشن هی میگن تحمل کن خوب میشه سر خونه زندگی برید خوب میشه میترسم سر خونه زندگی برم بدتر بشه بهتر نشه خیلی چیزای دیگه هست که اگه بگم از حوصلتون خارجه فقط تو رو خدا بگید اگه یه آدمی تو زندگیتون باشه احساس نداشته باشه به خانوادتون اهمیت نده معرفت نداشته باشه جلو بزرگترا دراز بکشه پاشو دراز کنه پشتت سمتشون کنه بعد یکی دو ماه ببینتت پشتشو بکنه سمتت حرف بزنه فقط با تماس هفته ای یبار حالت بپرسه بدون حرف عاشقونه فقط پنجشنبه جمعه برا رابطه ج...سی بخادتون مریض باشید ازتون دوری کنه بگه هروقت خوب شدی میام چیکار میکنید؟؟؟؟

عزیز دلم، این آدم نه احساس داره، نه احترام، نه مسئولیت‌پذیری. هیچ نشونه‌ای از علاقه یا بلوغ عاطفی تو رفتارش نیست. اینکه خانواده‌ت میگن خوب میشه دلیل نمیشه تو آینده‌تو بسپری به امیدِ یه تغییر خیالی. اگه الان اینه، بعد ازدواج بدتر هم میشه گلم. تصمیم با خودته، ولی این رابطه بوی خوشبختی نمیده مهربونم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=379088068]همین الان تمومش کن  خودم تجربه کردم اخه توخونه ی خودمون میخاسته چه اتفاقی بیفته که اون بهترشه ...[/QUOTEحتی خواهر ندارم کمکم کنه به خانوادم میگم غصه میخورن اینا چون آدمای قدیمن همش میگن صبر کن درست میشه بچه ی کاریه نمیدونم هیز نیست خیانت نمیکنه دست و دلبازه با این حرفا پنج ساله تحملش کردم ولی رفتارش تغییری نکرده

[QUOTE=379088673]عزیز دلم، این آدم نه احساس داره، نه احترام، نه مسئولیت‌پذیری. هیچ نشونه‌ای از علاقه یا بلوغ عاطفی تو ...[/QUOTEموندم چطوری باید رابطه رو تموم کنم خودش میگه من میخوامت ولی هیچ محبتی تو رفتارش نمی‌بینم الانم اگه طلا بشه نمیخوامش فقط موندم چجوری بگم بهش چون خالمه حرف مردم و اینکه بعد طلاق چی قراره بشنوم و سرم بیاد من پنج سال عمرمو گذاشتم پاش الان سی سالمه هنوز سر خونه زندگیش نرفتم صبر کردم پاش که این خونشو با کمک ما خرید وسایل خونش با کمک ما خرید حتی یه تشکر از خانوادم نکرد تازه ازشون متنفرم هست بی دلیل

[QUOTE=379088673]عزیز دلم، این آدم نه احساس داره، نه احترام، نه مسئولیت‌پذیری. هیچ نشونه‌ای از علاقه ...

علت تنفرش از خانواده ات شاید همین طولانی شدن دوران عقد تون باشه که رو شون به هم باز شده ؛

اگر به جای غصه خوردن کتاب ها و مطالب روانشناسی ازدواج و روانشناسی خانواده بخونی متوجه میشی که آقایون اصلا به زبان نمیگم دوستت دارم و فقط با رفتار نشون میدن؛

اینکه میگم با رفتار یعنی همین که سر کار میرن و گاهی یه خریدی انجام میدن و ...

اینکه تو فیلم و سریال و رمان ها میبینی مردها عاشق پیشه هستن با واقعیت خیلی فرق داره در واقعیت حتی تازه داماد ها اینطوری نیستن معمولا...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

علت تنفرش از خانواده ات شاید همین طولانی شدن دوران عقد تون باشه که رو شون به هم باز شده ؛اگر به جای ...

این دارم میگم حتی باهام حرف نمیزنه زوری جواب میده دو بار بیمارستان رفتم نیومد عیادت گفت هروقت خوب شدی میام بعد یکماه اومد من باند و زخم داشتم با شدت درد خودمو کشوندم سمتش باهاش حرف بزنم حتی نگاهمم نکرد سرش تو گوشی بود حالمم نپرسید