2777
2789
عنوان

حقوق رشته بی لولی هست یا نه

270 بازدید | 31 پست

پارتنرم رشته تاپ تجربی خونده..

اما کنارش حس میکنم قراره حقوق بخونم حس میکنم بی لولی هست :/

بی لوله؟

بابام میگ ک تا اخر ادامه بدی نیس

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت رک گویی

خواهش میکنم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

همه ی رشته ها بی لوله چون بازار کار نداره به جز شاخه های پزشکی!

وگرنه هرچی بشه ازش پول دراورد تو این دور زمونه اوج لوله

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

همه ی رشته ها بی لوله چون بازار کار نداره به جز شاخه های پزشکی!وگرنه هرچی بشه ازش پول دراورد تو این ...

پدرم رشته تاپ خونده

ولی میگک راضی نیستم

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

رشته حقوق رشته خوبیه بعد کارشناسی قسمتای مختلف داره.حالا اگر اون شاخه خاص رو ارشد بگیرن که بهتره نگیرن هم شاخه وکالت رو انتخاب میکنن و توی ازمون وکالت شرکت میکنن که ازمون بسیار سخت و سنگینی هست تا بتونه وکیل پایه یک دادگستری بشن.باز میتونن شاخه مورد نظرشون رو پیدا کنن.ولی کسی که این مراحلو بگذرونه قطعا رشته بی لولی نیس.