2777
2789
عنوان

ریما رامین فر

557 بازدید | 12 پست

سلام.

ریما رامین فر چیکار کرده اینقد لاغررر شده .

کاش منم میتونستم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیست که صورتش خیلی بد شده تو اون سری های قبل که لاغر شده بود ولی نه به این شدت اونجا خوب بود بهش میومد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

معمولا میرن عمل اسلیو معده میکنن

اسلیو خطرناکه ..

اخه رژیم گرفتن که انقد وزن بیاد پاین خیلب سخته

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

پیرشده

خیلی .صورتش چروک شده

خوب نیست که صورتش خیلی بد شده تو اون سری های قبل که لاغر شده بود ولی نه به این شدت اونجا خوب بود بهش ...

اره .صورتش واقعا شکسته شده .تو پاییتخت ۴ لاغر کرد خیلی .بعد تو ۶دوباره چاق شد .

[QUOTE=379072637]فکر نکنم با رژیم آنقدر تغییر وزن ممکن بشه[/QUOTEاره  خیلی سخته 

[QUOTE=379072637]فکر نکنم با رژیم آنقدر تغییر وزن ممکن بشه[/QUOTEاره خیلی سخته

اونایی که خیلی اضافه وزن دارن خیییلی زیاد کم می کنند بد میشه صورتشون بنظرم اونقدری باید کم کنند که وزنشون به تعادل برسه لاغری اصلا بهشون نمیاد صورتشون خراب میشه من تو اطرافیانم زیاد دیدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم دفعه اول و دوم که وزنم اوردم پایین صورتم بد نشد باز چاق شدم دفعه سوم که لاغر کردم خیلی صورتم بد شد مجبور شدم ژل بزنم صورتم . چاقی و لاغری مکرر پوست داغون میکنه . اگرم لاغر میکنی باید نگهش داری با هر سختی که هست . من اگه این بار نتونم لاغری مو نگه دارم دیگه هیچوقت رژیم نمیگرم چون پوستم این دفعه دیگه داغون میشه