2821
2789
عنوان

قبول دارین توی دنیای موازی هستیم❓

2792 بازدید | 127 پست

بچه ها درمورد این که سال ۲۰۱۲ دنیا به پایان رسیده و همه مردیم و یه نسخه از خودمون رو فرستادن توی دنیایی شبیه زمین؟

حس نمی‌کنین وقتی به بچگیامون فکرمیکنیم، واقعا حس زندگی میده بهمون ولی الان هرچقدر زور می‌زنیم ، حس زندگی نمی‌ده هیچی؟ انگار بوها فرق کرده، مزه ها فرق کرده، اخلاقمون فرق کرده.

یه دلیل دیگه این که خیلی چیزا اونجور که توی ذهنمون هستن، در واقعیت اصلا وجود ندارن. مثلا ایموجی یه دزد که چشم بند داره هممون فکر میکنیم وجود داره ولی اصلا هیچوقت وجود نداشت.

یا مثلا شخصیت کارتونی پوکمون هممون فکر میکنیم روی دمش یه خط سیاه داره ولی در واقعیت اصلا هیچ‌خطی روی دمش نیست. 

و خیلی چیزهای دیگه.

عجیب و ترسناک نیست؟

همچین حسی ندارم

کلا هر وقت از تکنولوژی کمتر استفاده می کنم 

زندگی واسم مثل بچگیامه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تحقیقاتم کامل شد تگت می کنم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

حرفات درستن ولی دلیلش گوشیه . شما گوشی و بزاری کنار و کار نداشته باشی ساعت برات نمیگذره

کلا گوشی افسردگی و حال بد میاره

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
درمورد نشانه ها هم یه نظری بدین

نشانه هایی که میگی خب ساخته ذهن آدمان

مثل خیلی چیزای دیگه که فقط ی خیاله ی داستانه ی ایده برای سرگرمی هست

مثلا پینوکیو مگه وجود داره؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792